Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Al Máxima's Griekenland-looks nog eens op een rij

Drie dagen in zomers Athene en Thessaloniki. Let's go! Het is weer voorbij, die mooie zomer. Ook voor de Oranjes die de afgelopen weken nog even genoten van het zonnetje in Italië en de afgelopen drie dagen met 25-ish graden in Griekenland zaten voor een staatsbezoek. Dat was lekker, want voor on...

Al Máxima's Griekenland-looks nog eens op een rij

Drie dagen in zomers Athene en Thessaloniki. Let's go!

Het is weer voorbij, die mooie zomer. Ook voor de Oranjes die de afgelopen weken nog even genoten van het zonnetje in Italië en de afgelopen drie dagen met 25-ish graden in Griekenland zaten voor een staatsbezoek.

Dat was lekker, want voor ons betekende dat niet alleen volop Máxima-looks, maar ook nog eens volop nazomerlooks. Een overzicht van al het moois wat er in Athene en Thessaloniki voorbij kwam.

Dag 1 – De Griekse parel 

HM koos voor haar eerste dag in Athene voor een jurk van Zeus + Dione, een Grieks label dat ze vaak en graag draagt en vermoedelijk vaak shopt tijdens haar vakanties in Porto Heli. En kijk haar hofdame eens fijn matchen.

Het staatsbanket – op nieuw in Costarellos

Wéér een Grieks design, ditmaal van Christos Costarellos. Moody donkerrood fluweel met fijne cut-outs, ongetwijfeld geshopt bij Net-a-Porter waar je 'm nog kunt krijgen. Als je er het budget voor hebt dan. 

Dag 2 – zacht in Claes

Het moest haast tijd worden voor een look van Nederlandse bodem en ja hoor. Op dag twee fladderde Máxima naar buiten in deze zachtroze Claes Iversen. Een plaatje dat we nog kennen uit Windsor en uitermate geschikt voor een dag 'zacht koninginnen', onder andere op een kinderoncologieafdeling en bij vluchtelingenkinderen.

De contraprestatie – nóg een Claes (maar nu va-va-voom rood)

Zowaar twee keer Claes op een dag, en het was twee keer heerlijk. De brede riem bleef, de kleur ging van zacht naar sexy en de lokken gingen modern naar achteren. Een toplook voor een avondje theater, dunkt ons.

Dag 3 – op zakelijk in blazer, blouse en pantalon

Op de laatste dag van het bezoek wist Máxima weer te verrassen, nu door eens op helemaal niet queen like te verschijnen. Ze koos een fijne ruitjespantalon, een simpele witte blouse en een zwarte blazer, maar wel met flinke hakken eronder. Nooit voor een gat te vangen, die koningin van ons.

Prachtige plaatjes en weer volop mode-inspiratie voor als er nog een nazomerdag komt dit jaar (zou het?). Al zien wij red velvet bij het kerstdiner ook al helemaal voor ons. Thank you, Majesteit.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in