Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

AI voorspelt: dít is hoe prins George er later uit zal zien

Als we TikTok mogen geloven wordt George één van de knapste prinsen aller tijden.

prins George

De nieuwe digitale technieken worden steeds beter. Hoe prins George eruit zal zien als hij wat ouder is? Nou, we hebben ongeveer een idee.

Royals en AI

Kunstmatige Intelligentie heeft zo zijn voor- en nadelen, maar met een aantal creatievelingen links en rechts is het vooral vermakelijk te noemen, en lijken er geen grenzen meer te zijn aan hoe beelden kunnen worden bewerkt. Toch is het opmerkelijk hoe snel de techniek zich ontwikkelt.

Dit is bijvoorbeeld een vrij old school verouderingstechniek, toegepast op prinses Diana, door haar voortijdige dood voor altijd 36, maar in het filmpje van haar 40ste tot haar 100ste, als het haar gegund was geweest.

Op TikTok circuleert echter een filmpje waarbij gebruikt wordt gemaakt van de laatste technieken om erachter te komen hoe prins George er over een aantal jaar uitziet. Wat blijkt? Als we AI mogen geloven, zou dat nog wel eens de knapste prins aller tijden kunnen gaan worden!

@futurejourneyai Prince George Grown Up! Teen Prince George of Wales by AI Imagined #tiktokfeed #fyp #fypシ #foryou #ai #aritificialintelligence #aigenerated #aiwork #aivideo #aigeneratedimages #whatif #imagine #princegeorge #princegeorgeofwales #britishroyalfamily #britishroyals #royalfamily #aianimation #futurejourney ♬ Royal Film Music Orchestra(57966) - Masucu

Of prins George later echt zo'n hunk wordt als AI voorspelt moeten we nog even afwachten, maar voorlopig is er – volgens TikTok weliswaar – een échte prins uitgeroepen tot de knapste ter wereld.

Knapste prins anno nu

We hebben het over Carl Philip, een Zweedse prins die zijn leven lang al in de spotlights staat, maar door een horde vrouwen nu opeens wordt opgemerkt.

De cijfers liegen er niet om: het aantal views op de hashtag #PrinceCarlPhilip is op TikTok inmiddels opgelopen tot meer dan 110 miljoen. Maar er is één specifieke video die belachelijk vaak is bekeken. Het is een montage van beelden van de prins vanaf zijn tienerjaren tot aan nu. De video heeft inmiddels meer dan 6 miljoen views en TikTokkers zijn hysterisch over de looks van Carl.

@mrlhigh His Royal Highness Prince Carl Philip of Sweden Duke of Värmland 🇸🇪 #princecarlphilip #swedishroyalfamily #prince #foryou #royal ♬ sonido original - mrlhigh

“De knapste royal van de wereld”, klinkt het onder anderen in de reacties. En eerlijk is eerlijk: wij snappen deze extase wel. De prins lijkt regelrecht uit een sprookje te zijn weggelopen. We zijn benieuwd of kleine George later ook het hart van menig TikTokker zal veroveren!

Royalty
  • TikTok, Archief
  • NL Beeld / Goff photos