Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Aanrader – de netflixserie The Crown

Vol met persoonlijke intriges, geheime romances en politieke rivaliteit. Netflix’s, de Amerikaanse video-on-demand service, nieuwe tiendelige dramaserie The Crown gaat over de regeerperiode van Koningin Elizabeth II. Toen de toenmalige prinses begin jaren ’50 op het punt stond om te regeren, heer...

Aanrader – de netflixserie The Crown

Vol met persoonlijke intriges, geheime romances en politieke rivaliteit.

Netflix’s, de Amerikaanse video-on-demand service, nieuwe tiendelige dramaserie The Crown gaat over de regeerperiode van Koningin Elizabeth II. Toen de toenmalige prinses begin jaren ’50 op het punt stond om te regeren, heerste er chaos in de politiek en is het Britse rijk in verval. De verschrikkelijke gevolgen in de koningin haar privé leven door simpelweg haar titel wordt vastgelegd in de serie. Een echtscheiding is geen optie namelijk voor het koninklijk echtpaar. Haar jonge jaren, persoonlijke intriges en rivaliteit staan daarom centraal in de nieuwe serie.

De pasgetrouwde Queen Elizabeth II leeft op 25-jarige leeftijd al in een wereld vol macht en privileges. Ze weet veel van haar problemen voor zichzelf te houden, maar in het onthullende scenario van Peter Morgan maak je kennis met het verhaal dat schuilgaat achter de publieke façade.

De trailer vangt de spanning in de relatie van de jonge koningin en Prins Philip. “Ik zal niet knielen voor mijn vrouw!” En “Wat voor huwelijk is dit? Wat een familie!” Zijn uitbarstingen van Philip, gespeeld door Matt Smith.

Door het succes van Downton Abbey blijkt dat de wereld gek is op Britse drama’s. Netflix heeft daarom £100 miljoen uitgegeven aan een serie over het Britse kenmerk, de Royal family. Dit is het meeste wat Netflix ooit aan een serie heeft uitgegeven en daarmee is The Crown, na de verslavende drama’s House of Cards en Orange Is The New Black, Netflix’s meest ambitieuze project.

The Crown is vanaf 4 september te zien op Netflix.

Bewaren