Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

9x royals doen de split

Een beetje been laten zien is óók een royal traditie. Soms dan. Sinds hertogin Meghan weer in Hollywood woont, kleedt ze zich ook weer af en toe ouderwets actrice-glam. Al verloor zij ook in haar tijd als werkende royal nooit helemaal haar sexy streken.  Dit was Meghan afgelopen weekend bij de NA...

9x royals doen de split

Een beetje been laten zien is óók een royal traditie. Soms dan.

Sinds hertogin Meghan weer in Hollywood woont, kleedt ze zich ook weer af en toe ouderwets actrice-glam. Al verloor zij ook in haar tijd als werkende royal nooit helemaal haar sexy streken. 

Dit was Meghan afgelopen weekend bij de NAACP Awards...

...en dit was ze tijdens een staatsbezoek aan Australië.

Ze is in goed gezelschap, want veel van de royal dames mogen graag een lekkere split uit de kast trekken. Af en toe dan. En eerlijk is eerlijk: we love to see it.

Letizia van Spanje weet heel goed dat ze killer legs heeft...

...en profiteert regelmatig van het Spaanse weer.

Prinses Beatrice ging ooit in deze gewaagde creatie de rode loper op, maar poseerde zich een ongeluk om het een beetje kuis te houden.

Hertogin Kate wordt nog wel eens in een iets té brave look gespot, maar ook zij kan het en heeft misschien wel de beste benen in de bizz.

Onze eigen Majesteit kiest minder vaak voor een uitgesproken split, of het moet een achtersplitje zoals deze zijn...

...maar ook zij heeft natuurlijk wel eens een verdwaald wappermomentje.

Plaatjes, stuk voor stuk.

Beeld: Brunopress/Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in