Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

5 fonkelnieuwe NATAN-looks waar we Máxima zo in zien weglopen

Plissé, blote schouders, lekker geel en een multi-inzetbare jas: genoeg te shoppen! We weten dat koningin Máxima dolgraag bij NATAN shopt, of het nou couture of ready to wear is. En laat de nieuwe collectie (officieel al voor Spring/Summer 2023) die afgelopen week te bewonderen was op Amsterdam F...

5 fonkelnieuwe NATAN-looks waar we Máxima zo in zien weglopen

Plissé, blote schouders, lekker geel en een multi-inzetbare jas: genoeg te shoppen!

We weten dat koningin Máxima dolgraag bij NATAN shopt, of het nou couture of ready to wear is. En laat de nieuwe collectie (officieel al voor Spring/Summer 2023) die afgelopen week te bewonderen was op Amsterdam Fashion Week nou een paar échte Máx-parels bevatten.

Nouveau was bij de show aanwezig en voelt wel iets voor deze vijf Máxima-proof looks. Of het nou is voor haar (toch zonnige!) bezoek aan Californië en Texas deze week, de nazomer of midwinter.

1 – Dit fijne Oranje Onder-momentje schreeuwt om een première- of theaterbezoek

2 – Deze witte droom met plissé is precies een look waar Máxima voor valt

3 – Majesteit houdt van geel én van blote schouders, een win-win

4 – Deze altijd-goed-en-een-statement-jas kan voor bijna álles

5 – En dit fijne pastel-powerpak is ook helemaal multi-inzetbaar (al zien wij prinses Amalia er óók zo in weglopen en zal Máxima haar de komende tijd ook vrij modebaan willen geven)

Genoeg te shoppen weer, bij Edouard Vermeulen en co.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in