Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

40 kaarsjes voor prinses Charlene

The big 4-0: in Monaco viert prinses Charlene vandaag een mijlpaal. Ter gelegenheid van deze grote verjaardag blikken wij terug op haar road to glamourprinses. Ze ging van make-uploze zwemster naar regelrechte glamourdiva, van doodgewoon meisje naar prinses en moeder van de Monegaskische troonopv...

40 kaarsjes voor prinses Charlene

The big 4-0: in Monaco viert prinses Charlene vandaag een mijlpaal. Ter gelegenheid van deze grote verjaardag blikken wij terug op haar road to glamourprinses.

Ze ging van make-uploze zwemster naar regelrechte glamourdiva, van doodgewoon meisje naar prinses en moeder van de Monegaskische troonopvolger. Een gemakkelijke weg was het niet, voor prinses Charlene. Die ten prooi viel aan nare geruchten over haar huwelijk en een bezoekje te veel aan de plastisch chirurg. Toch lijkt ze momenteel lekker in haar vel te zitten, met Albert (die zelf in maart 60 wordt) en hun tweeling aan haar zijde. Charlene's tocht tot nog toe in beeld.

Als nieuwbakken - en ongestijld - liefje van playboyprins Albert

Zo'n sprookje was hun huwelijk volgens geruchten niet. Toch is Charlene ook vijf jaar later nog gewoon met Albert.

Uiteindelijk kreeg ze na drie lange jaren bumpwatch een tweeling: Jacques (de troonopvolger) en Gabriella (die een paar minuten eerder kwam). En leek de liefde tussen haar en Albert ook weer op te bloeien. Op naar nóg vijf jaar dan maar.