Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

3x kroonprinses Elisabeth in Natan

De Belgische troonopvolger valt voor classy. Wat was het weer genieten vorige week, van de Belgische Nationale Dag. Waar alle ogen, naast op nieuwkomer prinses Delphine, gericht waren op kroonprinses Elisabeth (19). Terecht ook, want de dochter van koning Filip en koningin Mathilde wordt meer en ...

3x kroonprinses Elisabeth in Natan

De Belgische troonopvolger valt voor classy.

Wat was het weer genieten vorige week, van de Belgische Nationale Dag. Waar alle ogen, naast op nieuwkomer prinses Delphine, gericht waren op kroonprinses Elisabeth (19).

Terecht ook, want de dochter van koning Filip en koningin Mathilde wordt meer en meer een spotlight-steler, en doet dat op een manier die volledig past bij de uitstraling van het Belgische koningshuis. Op chic dus.

Elisabeth mag privé dan door de modder kruipen op haar militaire opleiding, voor een officieel dagje met haar familie trekt ze keer op keer de beproefde Belgische combo Natan en Fabienne Delvigne (Mathilde kiest er ook vaak voor) uit haar kledingkast. Zo ook weer voor het Te Deum van 2021.

Ook in 2020 (hierboven) droeg Elisabeth voor die gelegenheid een Natan. En Edouard Vermeulen mocht ook aan de slag met deze outfit voor de viering van haar achttiende verjaardag (onder).

Toch is onze favoriete Elisabeth-look van de laatste jaren dan juist weer níét van Natan, maar van Esmeralda Ammoun. Ook al een favoriet van mama Mathilde.

Go België!

Beeld: Koninklijk Huis, Brunopress, ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in