Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

3x kerstmode-inspiratie, koningin Máxima-style

Drie topoutfits die op simpele wijze iets feestelijks meekrijgen. Koningin Máxima weet wel hoe ze moet opvallen.

maxima glitter inspiratie

Als iemand die jaarlijks talloze rode lopers afloopt, voor staatsbanketten en contraprestaties bijvoorbeeld, weet koningin Máxima als geen ander de kracht van een feestelijke outfit. Maar ook zonder op vol gala te gaan, kun je je outfits iets feestelijks meegeven.

Máxima doet het voor, jij doet het na.

1 – Strik erom

ANP Iris van den Broek

Een doodgewone top krijgt net wat meer allure met een strik erop. Máxima koos een paar weken geleden voor dit Oranje Boven-nummertje, maar er is meer gestrikts onder de zon.

Top met strik van merinowol (89 euro via & Other Stories)

& Other Stories

2 – Fluweelzacht

Brunopress/Patrick van Emst

Fluweel is een ideaal materiaal voor winterdagen, want naast dat het feestelijk oogt is het ook heerlijk warm. Kies je voor een fluwelen jurk, dan ben je in één klap super festive. Kies je voor een kerstkleur, dan is het helemaal lekker. Máxima draagt die van haar trouwens het hele jaar door, doe er je voordeel mee.

Fluwelen one-shoulder cocktailjurk (299 euro via Ralph Lauren)

Ralph Lauren

3 – All that glitters

Brunopress/Patrick van Emst

Pailletten maken álles feestelijker, maar even praktisch zijn ze niet altijd. Máxima droeg in oktober deze look van NATAN in Zuid-Afrika. Handig, want het is een aparte top met rok. Dus je kunt ook één item dragen, net wat je zelf fijn vindt.

Glitterrok met elastische taille (101,50 euro via Fifth House)

Fifth House

Happy shopping!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Royalty
  • NLBeeld