Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

10 royal ongelukjes (ze zitten in een klein hoekje!)

Het is vandaag vrijdag de 13de, een uitgelezen gelegenheid om eens te kijken naar royal ongelukjes tijdens een werkbezoek.

Queen Maxima's hoed

Het is vandaag vrijdag de dertiende, een mooie dag om wat extra aandacht te besteden aan dingen die misgaan. Want hoe strak een programma ook in elkaar zit en hoe er ook is nagedacht over hakken, hoeden en handschoenen, ook bij royals kan er zomaar van alles misgaan.

Getty Images

1970, Canada. Iedereen zat er plechtig bij tot er een helikoper opsteeg en koningin Elizabeth haar hoedje stevig moest vasthouden. 

Getty Images

D-Day herdenking 2014. Er zijn van die momenten dat je iets te laat het nut van een loodveter beseft, zoals koningin Máxima hier. 'A fine pair of pins,' murmelden de heren in het gezelschap.

PPE Agency

Prinses Beatrix kwam wel héél diep met haar voet in het grind terecht bij dit werkbezoek in Nieuwegein in 2019.

PPE Agency

Koningin Máxima kwam bij een bezoek aan Leidsche Rijn muurvast te zitten met haar hak, maar wist zich toch weer los te rukken. Complimenten voor de killer kuiten en het evenwicht!

BrunoPress/EMPics

Helemaal uit je schoen stappen voor de verzamelde pers kan óók nog. Het overkwam prinses Mary van Denemarken op de begraafplaats van Arlington.

Koning Willem-Alexander is perfectionistisch genoeg om een béétje te balen dat die pannenkoek net netjes wilde flippen. 

Getty Images

Prinses Diana's rok had geen schijn van kans in de wind. 

Royalty
  • PPE Agency