Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zoon Martijn Krabbé geeft update over gezondheid vader

Bickel vertelt hoe het nu gaat met zijn vader sinds zijn kankerdiagnose.

martijn krabbé

Een tijdje terug deelde Martijn Krabbé het heftige nieuws dat er kanker bij hem geconstateerd is. Inmiddels zit de presentator middenin een heftig behandelingstraject. Zijn zoon Bickel, heeft tegenover Shownieuws verteld hoe het nu met zijn vader gaat.

Gezondheidsupdate

RTL deelde eerder al dat Martijn zijn werkzaamheden tijdelijk neerlegt vanwege zijn gezondheid. “Natuurlijk zijn we allemaal geschrokken van dit nieuws. Martijn staat er positief in en wil graag blijven werken”, deelde de persvoorlichting van de zender. “Hij zal het de komende maanden wel iets rustiger aan doen en daar is alle ruimte voor. We vinden het inspirerend hoe Martijn met de situatie omgaat en vragen iedereen om de rust en privacy die hij en zijn gezin nodig hebben te respecteren.”

We zijn nu een aantal maanden verder en het gaat 'naar omstandigheden goed' met Martijn, zo laat Bickel weten. "Hij wil zelf niet heel veel kwijt over zijn medische toestand, dus dat respecteer ik ook. Alles wat hij wil dat mensen weten, staat in zijn Instagram-post", aldus zijn zoon. "We hebben veel steun aan elkaar, zien en spreken elkaar veel. Naar omstandigheden gaat het goed. Het is mooi om te zien hoeveel mensen om hem geven, bezorgd zijn en er op reageren. Ik heb wel een paar mooie reacties voorbij zien komen", stelt Bickel.

Proces

In mei deelde de presentator een update op zijn Instagram. Daarin gaf hij aan dat de eerste resultaten van de scans goed waren. "De eerste resultaten van mijn scans zijn binnen en die zien er zowaar goed uit", schreef hij. "Het lijkt erop dat ik vooralsnog veel geluk heb en eigenlijk dankbaar moet zijn."

"Laat ik het zo zeggen; het had veel erger kunnen zijn. Maar het is nog te vroeg om te zeggen wat er nu eigenlijk aan de hand is. Mijn ziekte is mijn intimiteit op dit moment en dat blijft het liefst zo lang mogelijk. Ik hoop dat jullie dat begrijpen."

Personality
  • Shownieuws
  • NL Beeld
  • Kijk.nl