Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Babynieuws! Superman-acteur Henry Cavill en vriendin zijn in verwachting

Een heugelijke primeur voor het koppel.

henry cavill

Prachtig nieuws voor Henry Cavill (40), die we allemaal kennen van Superman. In Access Hollywood vertelt de acteur dat hij samen met zijn vriendin Natalie Viscuso (35) in verwachting is van een kindje.

Geïnspireerd

In een kort interview vertelt Henry het heugelijke nieuws, waarbij hij onthult dat zijn ouders hem zelf hebben geïnspireerd om vader te worden. "Ik heb er heel veel zin in", zegt de acteur over het aanstaande vaderschap. "En Natalie kijkt er net zo naar uit als ik."

Privé

Het is een primeur voor Henry en Natalie: voor het allereerst worden zij vader en moeder. Het nieuws komt ongeveer drie jaar nadat zij bekendmaakten een relatie te hebben. En hoewel het stel hun leven samen grotendeels privé houden, hebben we er de afgelopen tijd toch zo nu en dan een glimp mogen opvangen.

Zo deelde Natalie in november 2021 een eerbetoon aan haar Henry op Instagram. "Ik ben zo, zo trots op je, Henry. Je bent echt de grootste man die ik ooit heb gekend", schreef ze destijds over een cover die haar vriend sierde. “The Hollywood Reporter heeft fantastisch werk geleverd met dit coververhaal; het is echt geweldig om te lezen. ZO TROTS, ik huil letterlijk.”

Op 27 oktober 2022 maken Henry en Natalie hun debuut als kopper op de rode loper Cavills première van Enola Holmes 2 in New York. En tussen die glamoureuze uitjes door...

...Lijkt Natalie ook gewoon een normaal leven te hebben van iemand die haar hond graag op de kiek zet. Wat schattig!

Het lijkt er dus op dat Henry en Natalie een ijzersterke relatie hebben, en hun blijde verwachting is ongetwijfeld de kers op de taart. Van harte gefeliciteerd namens Nouveau!

Personality
  • ELLE, RTL Boulevard
  • NL Beeld, Instagram @nviscuso