Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Splinter Chabot is opgelicht: 'Hij heeft een ton gejat'

'Alles wat hij gedaan heeft moet gesloopt worden.'

splinter

Presentator Splinter Chabot heeft een roerige periode achter de rug. Hij is namelijk opgelicht door de aannemer die zijn verbouwing zou realiseren. In het tv-programma Ivo op Zondag van Ivo Niehe legt Splinter uit wat er allemaal is gebeurd.

Opgelicht

Splinter – die samen met zijn broers en ouders het Boekenweekgeschenk schreef – heeft flinke pech. Voor de verbouwing van zijn huis in Amsterdam had hij een aannemer ingehuurd. Hoewel het allemaal koek en ei leek te gaan, bleek niets minder waar.

“Ik heb een huis in Amsterdam gekocht en ben ongelooflijk opgelicht door de aannemer. Die is verdwenen en heeft heel veel geld meegenomen”, vertelt Splinter, die samen met zijn broer Storm in het huis zou gaan wonen. De verhuizing laat echter nog even op zich wachten nu. “Het hele huis is niet af, het is onbewoonbaar. De aannemer heeft een ton gejat, dat is heel veel geld. Alles wat hij gedaan heeft moet gesloopt worden." Daarom moet hij weer tijdelijk bij zijn ouders in Den Haag wonen.

Jarig

Dit voorval gebeurde ook nog eens in de week dat Splinter jarig was. "Ik wil altijd positief omgaan met tegenslagen. Dus ik heb mijn vriendinnen opdracht gegeven om vandaag niet mijn verjaardag te vieren, maar een faillissementsfeestje”, lachte hij. “Wel met cocktails en champagne. Een beetje Titanic, we gaan met niveau ten onder.”

Boekenweek

Het is deze week boekenweek en speciaal voor deze jaarlijkse traditie heeft Splinter samen met zijn familie het boekenweekgeschenk geschreven. Als je deze week voor 15 euro aan boeken koopt, krijg je het boek van de Chabot-familie cadeau.

De boekenweek loopt nog tot en met zondag.

Personality
  • Libelle, AD
  • NL Beeld