Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zonnig de zomer in met de nieuwe Happy 50!

Sneak peek van de fonkelende Happy 50 & More 🌞  Vijftig worden is een mijlpaal, vijftig zijn is alleen maar leuk, dát is de insteek van Nouveau's Happy 50, het blad voor sprankelende vijftigplusvrouwen. Hierbij alvast een verrukkelijke sneak peek van de zomereditie die vanaf vandaag bij de abonne...

Zonnig de zomer in met de nieuwe Happy 50!

Sneak peek van de fonkelende Happy 50 & More ? 

Vijftig worden is een mijlpaal, vijftig zijn is alleen maar leuk, dát is de insteek van Nouveau's Happy 50, het blad voor sprankelende vijftigplusvrouwen. Hierbij alvast een verrukkelijke sneak peek van de zomereditie die vanaf vandaag bij de abonnees arriveert en vanaf donderdag in de winkel ligt!

OP DE COVER

Babette van Veen besloot rond haar 35ste te gaan genieten en dat doet ze nu, op haar 53ste, nog volop. Sporten is vooral iets om lekker te kunnen leven en sinds haar scheiding doet ze dat laatste vooral als happy single. Heerlijk openhartig interview: ‘Ik ben heus nog weleens verliefd, maar ik heb geen zin meer in gedoe.’

GEZONDHEID

Ogen zijn niet alleen de spiegels van je ziel, ze blijken ook verdraaid veel te verklappen over je gezondheid. Journalist Elleke van Duin duikt in de wereld van iriscopie: 'Het láátste wat ik wil, is een stijf oud wijf worden.' 

FASHION

Laat er geen misverstand over bestaan: je lijf is altijd klaar voor het strand. Punt. Maar het ene badpak of het andere, dát kan wel net het verschil maken in comfort en empowerment. In de Happy 50 alles over modellen en - trend! - multifunctioneel badkleding dragen.

WONEN

Uitzicht op de Atlantische Oceaan, in een huis waarin binnen en buiten vloeiend in elkaar overlopen – deze fijne binnenkijker levert meteen een hoop wooninspiratie op!

RELATIE

Je eerste liefde maakt een onuitwisbare indruk (maar misschien moet je hem of haar maar niet gaan googelen...). Mooi psyche-verhaal over iets wat meestal hevig, kort en onvergetelijk is.

SEKS & ZO

Misschien dat je wat strammer bent en wat minder strak in je vel zit, maar de tijd na je vijftigste is de optimale periode voor 'vette vrijpartijen', inclusief het roemruchte valleiorgasme, ook bekend als 'de koningin der hoogtepunten.' Jaaaaah! 

CULINAIR   

Nooit meer een saaie salade met deze smaakvolle recepten vol onverwachte ingrediënten. Who knew dat geroosterde rabarber en radijs zo goddelijk kunnen smaken?

WANDELEN

Met elke stap wordt je hoofd leger en voel je je vrijer en sterker – geen wonder dat wandelen zo'n fenomeen is geworden. In de nieuwe Happy 50 drie holistische wandelingen om een buitengewoon goed humeur van te krijgen!

Happy 50 & More Zomereditie

De nieuwe Happy 50 & More arriveert vanaf vandaag bij de abonnees en ligt vanaf donderdag in de winkel. Online bestellen kan ook, dat wordt de zomereditie meteen aan je opgestuurd!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in