Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Willeke Alberti wil meer gaan reizen

Nog één keer op tournee en dan is het klaar. Willeke Alberti (77) gaat nog één keer solo op tournee langs verschillende theaters en gaat zich daarna concentreren op haar optredens in de zorg en haar familie. In gesprek met het Algemeen Dagblad vertelt ze dat ze van plan is daarvoor te gaan reizen...

Willeke Alberti wil meer gaan reizen

Nog één keer op tournee en dan is het klaar.

Willeke Alberti (77) gaat nog één keer solo op tournee langs verschillende theaters en gaat zich daarna concentreren op haar optredens in de zorg en haar familie.

In gesprek met het Algemeen Dagblad vertelt ze dat ze van plan is daarvoor te gaan reizen. Willeke heeft twee kinderen die in het buitenland wonen en bij wie ze nu door haar drukke schema niet zomaar langs kan. Dat verandert als ze deze laatste tournee afsluit. "En ik wil erbij zijn als mijn oudste kleinkind Davey trouwt in Australië."

Voor de zangeres is het zeker: nadat ze de tournee heeft afgesloten, keert ze ook echt niet terug, hoe fit ze zich ook voelt. "Nee, ik ben geen Heintje Davids. Als ik zeg: het is de laatste keer, dan is het de laatste keer. Ik zal die typische theatersfeer wel missen, maar ik heb het al zo lang gedaan. Ik verheug me op nog meer optredens in de zorg, want daar ligt mijn passie."

Foto's (c) Nouveau / ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in