Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wie wordt de Ondernemende Vrouw van 2022?

Je kunt stemmen in drie categorieën. Nouveau heeft grote waardering voor powervrouwen die hun verantwoordelijkheid nemen en de wereld een stukje mooier maken als missie hebben. Niet piepen, maar aanpakken en elkaar en de rest van de wereld vooruit helpen, daar komt iedereen, de sisterhood incluis...

Wie wordt de Ondernemende Vrouw van 2022?

Je kunt stemmen in drie categorieën.

Nouveau heeft grote waardering voor powervrouwen die hun verantwoordelijkheid nemen en de wereld een stukje mooier maken als missie hebben. Niet piepen, maar aanpakken en elkaar en de rest van de wereld vooruit helpen, daar komt iedereen, de sisterhood incluis, verder mee.

We zijn niet de enigen die deze aanpakkers steunen, ondernemer en juwelenontwerpster Debora Huisman-Leeser van Choices by DL heeft de handen ineen geslagen met ABN-AMRO Mees Pierson voor de Best Female Of 2022 verkiezing. De genomineerden zijn verdeeld over drie categorieën.

Filantropie

Liefde voor de mensheid: het zorgen voor, het voeden van, het verbeteren van of het vergroten van de levenskwaliteit of het ontwikkelingspotentieel van mensen. Filantropie is de ontplooiing van privé-initiatieven voor het publieke welzijn, gericht op het verbeteren van de levensomstandigheden van anderen.

Dit zijn de genomineerden in de categorie Filantropie

Duurzaamheid

Duurzaam ondernemen is ondernemen met respect voor mens, milieu en maatschappij. Met een sociale inslag goederen en diensten op de markt zetten of via product of dienst maatschappelijke kwesties op de agenda zetten. Het moet anders en deze ondernemers laten zien dat het anders kan.

Dit zijn de genomineerden in de categorie Sustainability

Mediapersoonlijkheid

Een Media Personality komt tot uiting in de ambities die een vrouw heeft, hetgeen zij communiceert, en vooral de manier waarop ze (onderscheidend) haar werk doet. Yep, dat is onze eigen hoofdredacteur Claudia Straatmans die hieronder tussen de genomineerden staat: onvermoeibaar mediamaker, vrouwen-empoweraar, aanjager van sisterhood en allround leuk en inspirerend mens.

Dit zijn de genomineerden in de categorie Media Personality.  

Op Best Female Of 2022 lees je meer over alle genomineerden én kun je per categorie je stem uitbrengen. Doe je mee? Goed voor de sisterhood! 

Illustratie (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in