Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Welkom bij de Happy 50 Club, Marit van Bohemen!

Deze kersverse vijftiger houdt van een beetje ontregelen. Actrice, presentator, dagvoorzitter, hilarisch in reclamespotjes – Marit van Bohemen is het allemaal. En ze wordt vandaag 50 – happy mijlpaal, Marit! Marit is geboren in Wormerveer, 'opgegroeid in het polderlandschap van West-Friesland' en...

Welkom bij de Happy 50 Club, Marit van Bohemen!

Deze kersverse vijftiger houdt van een beetje ontregelen.

Actrice, presentator, dagvoorzitter, hilarisch in reclamespotjes – Marit van Bohemen is het allemaal. En ze wordt vandaag 50 – happy mijlpaal, Marit!

Marit is geboren in Wormerveer, 'opgegroeid in het polderlandschap van West-Friesland' en na haar middelbare school verhuisd naar de grote stad. Om daar haar droom te vervullen: naar de toneelschool gaan en actrice worden.

De toneelschool heeft haar gevormd. "Ik was altijd heel bescheiden en bezig met wat de ander ervan zou vinden," zegt ze in Flair. "Op de toneelschool heb ik beetje bij beetje geleerd om dat los te laten. Een voorbeeld: het dagelijks leven kan best saai zijn. Ik vind het leuk om dat een beetje te ontregelen, ervoor te zorgen dat er iets gebeurt. Bijvoorbeeld door mensen die je niet kent plotseling aan te spreken, iets met ze te delen over mezelf of wat mij opvalt op dat moment."