Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Welkom bij de 50 & Fab club, Sandra Oh!

'Volgens mij wordt het alleen maar beter.' Je leerde haar kennen als Cristina Yang in Grey's Anatomy, je raakte van haar in de ban als Eve Polastri in de spionagethrillerserie Killing Eve: vandaag wordt Sandra Oh vijftig. Welkom bij de club! "Ik vond mijn jaren als veertiger geweldig," zegt ze. "...

Welkom bij de 50 & Fab club, Sandra Oh!

'Volgens mij wordt het alleen maar beter.'

Je leerde haar kennen als Cristina Yang in Grey's Anatomy, je raakte van haar in de ban als Eve Polastri in de spionagethrillerserie Killing Eve: vandaag wordt Sandra Oh vijftig. Welkom bij de club!

"Ik vond mijn jaren als veertiger geweldig," zegt ze. "Dan kom je pas echt in je power. Je begint te begrijpen hoe dingen werken, je doorgrondt je eigen macht. Ik kan echt niet wachten om aan mijn jaren als vijftiger te beginnen. Ik ken veel vrouwen die al vijftig zijn en afgaand op hen, wordt het alleen maar beter."

Sandra, hier in 1995 met links Mina Shum, heeft een rijke staat van dienst met film- en tv-rollen en werd in 2019 door Time uitgeroepen als een van de meest invloedrijkste mensen ter wereld.