Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Vier de zalige zomer met Nouveau!

Gratis bij dit nummer: een Bookazine van Zafón! In de nieuwe Nouveau vieren we de versoepelingen met spraakmakende interviews (als we later groot zijn willen we Hedy d'Ancona worden!) en boeiende reportages. Omdat er steeds meer kan. Omdat we nooit genoeg tips van Leco kunnen krijgen. En omdat he...

Vier de zalige zomer met Nouveau!

Gratis bij dit nummer: een Bookazine van Zafón!

In de nieuwe Nouveau vieren we de versoepelingen met spraakmakende interviews (als we later groot zijn willen we Hedy d'Ancona worden!) en boeiende reportages. Omdat er steeds meer kan. Omdat we nooit genoeg tips van Leco kunnen krijgen. En omdat het leven mooi is, voor wie er oog voor heeft. Dít kun je verwachten!

OP DE COVER

'Goed voor jezelf zorgen. Lekker ruiken en mooie kleren aan.' Dat hoort allemaal bij prettig oud worden, of 'vrolijk verval', zoals Hedy d’Ancona (83) haar boek heeft genoemd. In de nieuwe Nouveau een uitgebreid én uitgesproken interview met deze politica en activiste voor vrouwenrechten, die straalt van levenslust.

MODE

Een vleugje Lima, een snufje Marrakesh, een mespuntje Cuba – deze prachtige mode bestaat uit intense kleuren en biedt internationale zwier. Het wordt een mooie zomer!

BIJZONDERE VROUWEN

Over moeders en dochters en hun bijzondere, soms moeilijke en soms magische band.  

BEAUTY

Leco's Beauty Academy, exclusief in Nouveau! 'Met een koraalroze lipstick kun je echt een wow-effect creëren, je hele gezicht licht ervan op.'

RELATIEGEHEIMEN

Hij was tot drie keer toe de beste kickbokser ter wereld en heeft nu eigen sportscholen, zij zat in de wereld van de luxe cosmetica en is onder andere zijn manager. Remy over zijn eerste indruk van Renate: "Ik dacht tijdens ons eerste telefoongesprek: 'Aha, ze is gezellig én grappig én ze zegt intelligente dingen.' Allemaal vinkjes waardoor je denkt: ja!"

REIZEN

Een huisje aan zee. Of midden in het bos. Of aan de Amstel. Voor het ultieme vakantiegevoel in Nederland, maar wel een beetje luxe graag? Hoofdredacteur Claudia en moderedacteur Anita - beiden connaisseurs - delen hun selectie 'voor de verwende vakantievierder.'

INTERVIEW

Cisca Dresselhuys in gesprek met journalist en programmamaker Coen Verbraak, bekend van onder andere 'Kijken in de ziel' en 'In de beste families'. Intrigerende uitspraak: "Ik ben mijn ex nog uitleg verschuldigd."

Mis 'm niet!

De nieuwe Nouveau arriveert vandaag mét lekker-lang-lezen Bookazine bij de abonnees en ligt vanaf donderdag in de winkels. Online bestellen kan ook, dan wordt het nummer meteen naar je opgestuurd!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in