Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Valentijn in het Witte Huis!

First Lady Jill Biden strooit met harten in de tuin.  Hoe vier je Valentijn tijdens een pandemie? Dr. Jill Biden, overduidelijk zelf een groot hart, liet hartvormige 'Valentijns' op het gazon van het Witte Huis neerzetten voor volk, vaderland én echtgenoot Joe: "Een Valentijn aan het land." Het w...

Valentijn in het Witte Huis!

First Lady Jill Biden strooit met harten in de tuin. 

Hoe vier je Valentijn tijdens een pandemie? Dr. Jill Biden, overduidelijk zelf een groot hart, liet hartvormige 'Valentijns' op het gazon van het Witte Huis neerzetten voor volk, vaderland én echtgenoot Joe: "Een Valentijn aan het land."

Het was een verrassing voor haar man, die het een en ander met hun honden kwam bekijken, gekleed in zijn jeans en een bomber jacket, #TopGun. Het is moeilijk te verstaan, maar dit zeggen ze: 

President Biden: "Valentijns Dag is groots. Jills favoriete dag. Echt waar."

Journalist: "Waarom hebt u dit gedaan?"

First Lady Dr. Jill Biden: "Ik wilde wat leuks doen. Door de pandemie is iedereen een beetje down, dit biedt hopelijk een beetje vreugde en een beetje hoop. Dat is alles."

In tegenstelling tot haar voorganger die zelfs de bedankbriefjes voor haar persoonlijke staf uitbesteedde hielp Jill zelf mee met de borden: eens een onderwijzer, altijd een onderwijzers. Ze deed het op geweldige laarzen - zijn dat nu polkadot-hakken?

Daarnaast sloeg Jill nog wat lekkers in: van Mr. President is bekend dat hij een gretig snacker en zoetekauw is, dus een fijn zakje mocht op Valentijnsdag niet ontbreken. 

Foto's (c) The White House 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in