Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Stralend het jaar uit met de nieuwe Nouveau!

Heerlijk, het worden feestdagen met een gouden randje. De nieuwe Nouveau staat weer vol met alles waar je méér over wilt weten.  DEZE MAAND OP DE COVER Tjitske Reidinga over de liefde, haar nieuwe rol in Dangerous Liaisons,  levensvragen en levenslessen: "Naïviteit is het mooiste wat er is, allee...

Stralend het jaar uit met de nieuwe Nouveau!

Mooie verhalen vol stijl, substantie en sprankeling ✨

Hoe sluit je een jaar als 2020 af? Zoals Nouveau de afgelopen maanden is door gekomen: met opgeheven hoofd, een positieve instelling, een warm hart en alles om het leven toch een beetje mooier te maken.

Ook in het nieuwe nummer vind je het savoire vivre, de verbinding en de inhoudelijkheid die je van ons kent én natuurlijk de nodige sprankel, want de feestdagen? Die gaan we – coronaproof – vieren, net als het leven. Hierbij alvast een voorproefje!

OP DE COVER

Covervrouw Heleen van Royen is geïnterviewd door collega-schrijver Manon Uphoff. Beiden zijn succesauteurs in heel andere genres, maar blijken toch veel gemeen te hebben. Het wordt een goed gesprek, aan de keukentafel van Van Royen.

BEAUTY

Tijdloze klassiekers en het beste van het nieuwste om mee te stralen: we gaan voor glans, glow én goud!

LIFESTYLE

Jokelien Manten ging in haar carrière van verkoop naar verdieping zonder in te leveren op haar visie: 'Ik heb mezelf pas echt gevonden na mijn veertigste en ik wil mensen zelfredzaam maken.'

INTERVIEW

Moeders met een missie, dat zijn al deze krachtige vrouwen die samen met hun kinderen iets goeds in de wereld zetten. 'Ik kan mijn ervaringen met iedereen delen, maar alleen mijn moeder weet echt hoe het was. Zij heeft gezien wat ik zag. Dat verstevigt onze band.'

MODE

Let it glow, let it glow, let it glow! De beste look om een jaar als 2020 uit te wuiven is in glimmende plissés en glanzend fluweel, alleen al om te laten zien dat we ons niet zomaar klein laten krijgen!

RELATIEGEHEIMEN

Wat als je eerste date meteen brekend nieuws is? Emilie Rozenga en Ron Boszhard over telelenzen, hun leeftijdsverschil en de liefde: ‘Als mensen iets negatiefs zeggen, laat Ron het liggen waar het hoort. Aha, zó moet dat, denk ik dan vol bewondering.’

KUNST

Van hoffelijke hunks tot moderne (vrouwelijke!) ridders – een mooie reportage rond dit romantische fenomeen!

REIZEN

Speciaal geselecteerd door de redactie: de fijnste Nederlandse hotels op de mooiste locaties, want er zijn hier nog heerlijk veel onontdekte schatten.

DE VROUWEN VAN

Cabaretier Roué Verveer vertelt Cisca Dresselhuys over zijn moeder, zijn vrouw én zijn levensmissie - mooi verhaal! 

Dit alles en nog veel meer - Kamala Harris! Sonja Barend! - lees je in de nieuwe Nouveau, vandaag bij de abonnees en donderdag in de winkel!