Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Smile! De nieuwe Nouveau straalt je tegemoet!

Lekker lezen, veel herkenning én tips voor trips en etentjes.   Relativeringsvermogen, op eigen kracht iets bereiken en stijlvol leven, dat zijn de grote thema's van de stralende nieuwe Nouveau. Zoals Ilse Warringa, de powervrouw op de cover zegt: "Het gaat juist nu om gelijkwaardigheid, saamhori...

Smile! De nieuwe Nouveau straalt je tegemoet!

Lekker lezen, veel herkenning én tips voor trips en etentjes.  

Relativeringsvermogen, op eigen kracht iets bereiken en stijlvol leven, dat zijn de grote thema's van de stralende nieuwe Nouveau.

Zoals Ilse Warringa, de powervrouw op de cover zegt: "Het gaat juist nu om gelijkwaardigheid, saamhorigheid en gemeenschappelijkheid. Daar hoort bij dat je ook om elkaar moet kunnen lachen. Dat je je zelfspot behoudt."

OP DE COVER

Ilse Warringa, veertien pagina's lang ontwapenend eerlijk én geestig: "In mijn werk kan ik lekker gecon­troleerd genieten van ongemakkelijke situ­aties. In het dagelijks leven denk ik: o nee, laat het snel voorbij gaan."

MODE

Effortless chic resort fashion voor op en na het strand? We've got you covered. Letterlijk.

HEALTH

Ga er maar aan staan, van een champagne drinkende roker transformeren tot een 30 kilo lichtere hardloper en sporter. Stijntje Bruijn lukte het: 'Je ziet de kilo’s die eraf zijn. Maar het gaat feitelijk om het afschudden van heel andere zaken.'

RELATIES

In de serie Dochters & Moeders ditmaal Aaltje van Zweden over haar moeder: "Met haar 82 jaar is ze nog steeds een ongepolijste, onconventionele vrouw die uitdagingen niet schuwt. Met het hart op de goede plaats."

CULINAIR

Vegan is hot, daarom laten we je graag kennismaken met prachtige plantaardige gerechten voor op en bij de barbecue: supergezond én superlekker!

RELATIEGEHEIMEN

Acteur en regisseur Kees Hulst (69) en actrice en theatermaker Esther Scheldwacht (53) leerden elkaar op latere leeftijd kennen en delen werk en privé. "Het grappige is, dat ik soms dingen opmerk aan Kees waarvan ik denk: daar zou ik me heel erg aan kunnen storen," zegt Esther. "Maar tot mijn verbazing kan dat me helemaal niet schelen. Ik omarm het óók."

REIZEN

Fietsen door de Loire, de Champagne en de Elzas, dat is genieten van unieke landschappen door romantische 'routes des vins'. Je kent ons, we hebben de beste wijnboeren voor je gevonden en heffen na een dagje trappen graag het glas! 

INTERVIEW

Cisca Dresselhuys in gesprek met Jan Slagter van Omroep Max die openhartig praat over de moeilijke relatie met zijn moeder: "Als ze me weleens sloeg met zo’n houten C&A-hangertje en dat brak, zei ik: 'Zal ik een nieuw kapstokje pakken?'"

De nieuwe Nouveau arriveert vandaag bij de abonnees en ligt donderdag in de winkel!