Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Sisterhood! Deze vrouwen steunen dansende premier Sanna Marin

Team Solidariteit met Sanna! Het zal je niet ontgaan zijn, conservatief Finland, vermoedelijk opgestookt door trollen uit het kamp van Poetin, tastte geschokt naar het parelsnoer nadat er beelden opdoken van premier Sanna Marin die lekker stond te dansen op een feestje. Political leaders do party...

Sisterhood! Deze vrouwen steunen dansende premier Sanna Marin

Team Solidariteit met Sanna!

Het zal je niet ontgaan zijn, conservatief Finland, vermoedelijk opgestookt door trollen uit het kamp van Poetin, tastte geschokt naar het parelsnoer nadat er beelden opdoken van premier Sanna Marin die lekker stond te dansen op een feestje.

Ze had wat gedronken (niet uitzonderlijk voor Finnen waar de wodka rijkelijk stroomt) en was bereid zich op drugs te laten testen toen haar werd gevraagd of ze díe had gebruikt.Want een vrouw kan blijkbaar niet zonder onder invloed te zijn dansen.

Het filmpje bewees vooral dat Finland een leuke premier heeft, die vermoedelijk het beste danst van alle regeringsleiders ter wereld.

En Finse en Deense vrouwen steken haar nu een hart onder de riem door beelden te delen waarop ze aan het dansen en aan het feesten zijn. Zo doen we dat: Solidariteit met Sanna!

PS Laten we niet vergeten dat Finland een rijke danscultuur heeft...

...en al eens eerder spraakmakende politici opleverde, zoals deze hipster premier. Met alles wat er momenteel gaande is in Europa is een premier die in haar vrije tijd danst echt wel het laatste om je druk over te maken, toch?

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in