Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Regina Hall: 'Natuurlijk is 50 worden een mijlpaal!'

De actrice omarmt haar leeftijd lachend. Regina Hall is momenteel te zien in de Hulu-serie Nine Perfect Strangers, later dit jaar te streamen op Amazon Prime. Hoewel ze zichzelf al sinds 1997 als actrice kan bedruipen, komt haar carrière pas recentelijk echt op stoom. Geen wonder dus, dat ze vijf...

Regina Hall: 'Natuurlijk is 50 worden een mijlpaal!'

De actrice omarmt haar leeftijd lachend.

Regina Hall is momenteel te zien in de Hulu-serie Nine Perfect Strangers, later dit jaar te streamen op Amazon Prime. Hoewel ze zichzelf al sinds 1997 als actrice kan bedruipen, komt haar carrière pas recentelijk echt op stoom. Geen wonder dus, dat ze vijftig worden lachend omarmd.

"Natuurlijk is het een mijlpaal!" zegt ze. "Ik denk dat in het collectieve bewustzijn van de wereld het als een grote mijlpaal wordt gezien, je kunt het niet op een andere manier beschouwen. Maar het is ook weer niet abnormaal – je hebt nog een verjaardag of niet. Het is dat of de dood, toch? Het leven is een steeds evoluerend proces. Je weet steeds meer, je verandert mee. Althans, dat hoop je toch."

Hall heeft niets met mensen die eeuwig jong proberen te lijken. "Het is een strijd die je gedoemd bent om te verliezen," zegt ze. "Laten we niet net doen alsof er op deze leeftijd niet het een en ander gaat kraken. Dat schept alleen maar te hoog gespannen verwachtingen. Als je in je hoofd maar jong blijft, is het volgens mij best te doen. Nieuwsgierig blijven, af en toe eens uit je comfortzone stappen. Blijven lachen om jezelf helpt ook. Dat is misschien wel het belangrijkste, jezelf niet al te serieus nemen."

Ze is in december 2020 vijftig geworden en leefde er in de lockdown naartoe. "De hele pandemie heeft me beslist aan het denken gezet," zegt ze. "Het dwong ons allemaal om in te zien dat je niets voor lief kunt nemen. Je moet dankbaar zijn voor elke dag die je hebt."

En ze adviseert iedereen een beetje te genieten van het leven. "Ik heb zowel geluk als pech dat ik gek ben op eten. Gezond eten én ongezond eten. Ik ben van de zoete én zoute dingen en ik ben dol op pizza en snacks! Of een warme brownie met vanille-ijs! Maar ik heb niet het gevoel dat ik mezelf tekort toe als ik gezond eet, dat is een lichtpuntje."

Foto's (c) Brunopress, bronnen Health en Oprah

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in