Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

PR:OUD to be ‘oud’, dus zó kan het ook!

Dit koffietafelboek wil je hebben.

PR:OUD

Bij Nouveau zijn we hartstikke trots op onze leeftijd, en je zou haast zeggen: wie is dat tegenwoordig niet? Maar feit is nou eenmaal dat je na een bepaalde leeftijd vaak wordt neergezet als een oudje.

Niet in het nieuwe koffietafelboek PR:OUD – Trots op leeftijd. Daarin worden de jaren juist gevierd. In de hoop de betekenis van het woord ‘oud’ permanent en in positieve zin te veranderen.

PR:OUD

Het boek, dat op 11 maart in de betere boekhandels te vinden is, is het hersenkind van zorgethicus Micaela Bartels en fotograaf Sevilay Maria van Dorst. Zij willen laten zien dat het hoog tijd is om afscheid te nemen van vastgeroeste denkbeelden over ouder worden. Levenservaring en leeftijd moeten juist op waarde worden geschat.

PR:OUD

Veertig spraakmakende Nederlanders, bekend en minder bekend, staan als rolmodel en inspiratiebron in het boek en doorbreken de gangbare stereotypen van ouderdom.

PR:OUD

De foto’s uit het boek zijn vanaf vandaag tot en met 30 april ook groot te bewonderen in De Hallen in Amsterdam. Het boek kost 95 euro en is hier te bestellen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in