Podcast: Daphne op Donderdag spreekt hoofdredacteur Claudia

Podcast: Daphne op Donderdag spreekt hoofdredacteur Claudia

Goed gesprek over 40+ zijn en alles wat daarbij komt kijken.

Daphne op Donderdag is een 8-delige podcast serie waarin Daphne Deckers in haar tuinhuisje in gesprek gaat met interessante en veelzijdige persoonlijkheden over hun leven, carrièrekeuzes en de veranderingen die ze hebben doorgemaakt. 

De podcasts met Pauline Huizinga (runner-up Miss Universe 1991 is nu fotograaf), Mart Visser (de couturier is tegenwoordig ook kunstenaar en ontwerper) en Tjarda Jansen (de eigenaar van een succesvol modellenbureau werkt nu met psychedelische paddo's) staan al live.

En die van vandaag?

"Deze week spreek ik in Daphne op Donderdag met Claudia Straatmans, hoofdredacteur van Nouveau en een van dé bladenvrouwen van Nederland," zegt Daphne. "Zij stond aan het roer van diverse glossy's, maar heeft bij Nouveau haar grote drive gevonden: het positioneren van de 40+ vrouw als een vrouw met 'stijl en substantie.' Ze vertelt over haar geadopteerde dochter, de lange arm van een pestverleden en hoe inspirerend wandelen kan zijn. ? Nu te luisteren van Spotify, Apple Music of via Daphne Deckers."

Straatmans is aanjager van powervrouwen, sisterhood en de 40+ vrouw in de bloei van haar leven en houdt van wandelen en wijn. Het is een superleuk gesprek geworden en we zijn #trots!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in