Patty Brard's leven wordt verfilmd!

Patty Brard's leven wordt verfilmd!

Stof voor zeker tien seizoenen, toch?

Meidengroep, waanzinnige successen, een dramatische faillissement, brouilles, comebacks – wat maakte overlever Patty Brard al niet mee, zonder haar levenslust en gevoel voor humor te verliezen?

Patty Brard's leven wordt verfilmd!

Er zijn dramaseries over minder gemaakt en laat Patty daar nu mee bezig zijn! De regie ligt in handen van regisseuse Will Koopman, de vrouw achter de succesvolle Gooische Vrouwen-films en -series en de serie Oogappels.

De komende jaren staat Patty nog onder contract bij SBS 6, waarvoor ze Shownieuws presenteert, maar ze is nu al voorzichtig plannen aan het maken voor daarna. "Ik denk dat ik na die tijd misschien nog wel een heel mooie serie ga maken met Will Koopman", zegt Brard.

Is er na haar biografie nog wel genoeg te melden dan? "Mijn leven is natuurlijk niet gestopt bij dat boek. Dat is nog wel een stukje verder gegaan en er zit nog wel een laagje of tien onder. Daar ben ik wel mee aan de slag aan het gaan."

Collega Bart Ettekoven: "Jouw leven verfilmd? Dat zou natuurlijk een fantastisch verhaal zijn." Patty: "Ja. En ik zei ook Will Koopman, hè? Genoeg ingrediënten. Ze had een heel mooi idee, dus daar zijn we ook nog mee aan het werk. Er gebeurt echt zo ontzettend veel."

Patty Brard's leven wordt verfilmd!

"Ik heb de grote les geleerd: als je kabbelt, kun je je beter focussen en dan komen er veel meer leuke dingen op je pad dan wanneer je denkt: het is feest!!!" zegt Patty. "Dat is zonde van je energie. Ik ben zo gelukkig met wie ik ben op dit moment."

Met dank aan de Mediacourant

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in