Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nouveau viert de liefde in al haar facetten!

Pleidooi voor wat meer begrip en zachtheid. Voor wie klaar is met korte lontjes en boze toetsenbordridders: het prachtige Love Issue van Nouveau, vol inspirerende vrouwen en ontroerende, eerlijke verhalen, over 'houden van', ook van jezelf, om liefde te kunnen geven. Alvast een preview, #DOESLIEF...

Nouveau viert de liefde in al haar facetten!

Pleidooi voor wat meer begrip en zachtheid.

Voor wie klaar is met korte lontjes en boze toetsenbordridders: het prachtige Love Issue van Nouveau, vol inspirerende vrouwen en ontroerende, eerlijke verhalen, over 'houden van', ook van jezelf, om liefde te kunnen geven. Alvast een preview, #DOESLIEF! 

OP DE COVER

Romana Vrede, befaamd sidekick van Matthijs van Nieuwkerk in DWDD, gelauwerd actrice, theatermaker en schrijver. Deze maand staat ze onder andere in Trojan Wars. In Nouveau kijkt ze terug op een zwaar jaar vol afscheid en verdriet. Moe, maar vol levenslust!

MODE  

Warm, chic en gloedvol: Nouveau's modeteam laat zien hoe je trendkleur bruin ook nog een beetje spannend draagt!

LECO'S BEAUTY ACADEMY

Musicalster Nyassa Alberta kruipt momenteel vijf dagen per week in de huid van legendarische Tina Turner. Leco van Zadelhoff ontfermt zich over haar look: "Nyassa’s canvas is gorgeous."

CULINAIR

"Ik breng geluk in de vorm van een bord eten," zegt topchef Karin Gaasterland. En met deze goddelijke recepten kun je hetzelfde doen.

VROUW VAN DE WERELD

Garance Reus is directeur van Plan International, zet zich in voor meisjes en jonge vrouwen en gelooft in 'people power': "Verandering komt door menselijk handelen." Fijne binnenkijker én een mooi interview met deze powervrouw.

CULTUUR

Nouveau in gesprek met modeconservator Madelief Hohé over culturele toe-eigening en een bredere kijk op de internationale modewereld: we liepen alvast met haar rond in Global Wardrobe, een tentoonstelling die een echte eyeopener is. 

REIZEN

Du pain, du vin, du Languedoc-Roussillon – een streek waar het goed toeven is en Karin Kuijpers weet precies waar je moet zijn.

INTERVIEW

"Mijn grootste sociale krassen heb ik opgelopen in het Gooi," vertelt Adriaan van Dis aan Cisca Dresselhuys in een gesprek over bij blijven en je blijven opwinden: "Ik wil geen vreemdeling zijn in mijn eigen tijd."

VERDER LEZEN?

De nieuwe Nouveau arriveert vanaf vandaag bij de abonnees en is vanaf donderdag overal te koop. Altijd als eerste alles lezen? Neem een abonnement, nu met aantrekkelijke korting!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in