Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Michelle Obama in vakantielook naar première

Ze produceerde met Barack de indrukwekkende documentaire Descendant. Michelle en Barack Obama verblijven momenteel in hun vakantiehuis in Massachusetts en woonden onaangekondigd de première bij van Netflix's Descendant op het Martha's Vineyard African-American Film Festival in het Harbor View Hot...

Michelle Obama in vakantielook naar première

Ze produceerde met Barack de indrukwekkende documentaire Descendant.

Michelle en Barack Obama verblijven momenteel in hun vakantiehuis in Massachusetts en woonden onaangekondigd de première bij van Netflix's Descendant op het Martha's Vineyard African-American Film Festival in het Harbor View Hotel.

Michelle deed dat in een heerlijk luchtige zomerjurk en liet haar hakken thuis. She's one of us! 

De Obama's produceerde deze documentaire die de inwoners van Africatown volgt. Dat is een kleine gemeenschap in Alabama, die grotendeels afstamt van tot slaaf gemaakte mensen die met de Clotilda – voor zover bekend het laatste slavenschip dat illegaal personen als vracht van Afrika naar Amerika vervoerde – is overgevaren.

Er is opmerkelijk genoeg nog geen trailer of streamings-releasedatum van Descendant, National Geographic maakte eerder dit jaar ook een documentaire over de Clotilda, om je een idee te geven.

Foto's (c) Getty Images 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in