Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Melania Trump wil niet nog eens First Lady worden

En ze heeft ook geen interesse om campagne te voeren. Donald Trump mag dan aanhoudend speculeren over zich in 2024 weer kandidaat stellen voor het Amerikaanse presidentschap, op bijval van zijn vrouw Melania hoeft hij niet te rekenen. "Net als in 2016 is Melania Trump niet van plan op campagne te...

Melania Trump wil niet nog eens First Lady worden

En ze heeft ook geen interesse om campagne te voeren.

Donald Trump mag dan aanhoudend speculeren over zich in 2024 weer kandidaat stellen voor het Amerikaanse presidentschap, op bijval van zijn vrouw Melania hoeft hij niet te rekenen.

"Net als in 2016 is Melania Trump niet van plan op campagne te gaan," zegt Kate Bennett van CNN, die Melania's vriendenkring uithoorde. "Ik heb mensen gesproken die zeggen dat ze geen interesse heeft om weer in het Witte Huis te gaan wonen en niet nog eens First Lady wil zijn." Ze zou gezegd hebben dat dat hoofdstuk van hun leven nu afgerond is.

Dezelfde bronnen melden dat Melania 'happy en relaxed' is sinds haar exit uit Washington eerder dit jaar. "Ze heeft zich teruggetrokken in Mar-a-Lago," zegt Bennett. "We weten dat ze extreem op haar privacy is gesteld en dat een openbare rol hebben niet echt een van haar ambities was."

Donald heeft nog niets bekend gemaakt, maar houdt wel rally's en werft fondsen. Niet duidelijk is of dat laatste voor een nieuwe gooi naar het presidentschap is, of bedoeld is om zijn nogal indrukwekkende schulden mee af te betalen.

Foto's (c) Brunopress, Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in