Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Loretta Schrijver weer even te zien bij Koffietijd

'De 'oude Loretta' komt niet meer terug.' Loretta Schrijver was gisteren weer even te zien bij Koffietijd. Niet om het programma te presenteren, maar als gast. En ze praatte de kijkers meteen even bij over haar gezondheid. 'Ik heb nog longontsteking gehad. Ik heb een abces gehad. Ik heb liggen ij...

Loretta Schrijver weer even te zien bij Koffietijd

'De 'oude Loretta' komt niet meer terug.'

Loretta Schrijver was gisteren weer even te zien bij Koffietijd. Niet om het programma te presenteren, maar als gast. En ze praatte de kijkers meteen even bij over haar gezondheid.

'Ik heb nog longontsteking gehad. Ik heb een abces gehad. Ik heb liggen ijlen'

Eerder dit jaar werd bij haar een beginnende vorm van darmkanker geconstateerd. Helaas kwamen er complicaties na haar operatie. 'Ik heb nog longontsteking gehad. Ik heb een abces gehad. Ik heb liggen ijlen en doen daar in het ziekenhuis. Maar wat een fantastisch ziekenhuis en wat een fantastische verpleegkundigen', zei ze eerder al in een videogesprek met haar collega's Quinty Trustfull en Patrick Martens.

Herstellende  

Schrijver is momenteel alweer in 'The Masked Singer' te zien, maar daar laat de presentatrice het voorlopig bij. Ze is nog altijd herstellende en de complicaties zijn nog niet weg.