Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Loretta Schrijver nog even niet in Koffietijd…

Ze heeft wat langer nodig om te herstellen. Iedereen had gehoopt dat Loretta Schrijver bij de start van het nieuwe seizoen van Koffietijd weer van de partij zou kunnen zijn, maar het zit er niet in. "Dat is nog een beetje te zwaar", zegt Schrijver tegen RTL Boulevard. "Om 5.30 uur op, 6.00 uur in...

Loretta Schrijver nog even niet in Koffietijd…

Ze heeft wat langer nodig om te herstellen.

Iedereen had gehoopt dat Loretta Schrijver bij de start van het nieuwe seizoen van Koffietijd weer van de partij zou kunnen zijn, maar het zit er niet in.

"Dat is nog een beetje te zwaar", zegt Schrijver tegen RTL Boulevard. "Om 5.30 uur op, 6.00 uur in de auto zitten, goed voorbereiden de avond ervoor, slapen."

Ook dat Koffietijd live wordt uitgezonden, speelt mee. Schrijver is wel weer begonnen met de opnames van het nieuwe seizoen van The Masked Singer. "Dat wordt opgenomen, dus stel: er gaat iets mis, dan kan je de boel nog even stilleggen."

In juni liet de presentatrice weten dat er beginnende darmkanker bij haar is ontdekt en dat het plekje na een tweede operatie is verwijderd. Schrijver kreeg last van complicaties, waaronder een longontsteking. Ze moest zes weken in het ziekenhuis blijven.

Koffietijd is sinds eind mei met zomerpauze. Twee weken daarvoor moest Schrijver wegens haar ziekte verstek laten gaan. De nieuwe reeks begint op maandag 30 augustus.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Powervrouwen
  • Roger Neve