Lisa Bonet (54) is weer een vrije vrouw

Lisa Bonet (54) is weer een vrije vrouw

'De liefde blijft bestaan, maar we laten elkaar los.'

Een van de kleurrijkste stellen van Hollywood gaat na zeventien jaar scheiden. Acteurs Lisa Bonet en Jason Momoa – meer boho dan deze twee wordt het niet – maakten het nieuws zelf bekend op zijn Instagram.

In de verklaring hebben Lisa en Jason het over de vele veranderingen in deze tijd, en over een revolutie die gaande is. "Onze familie is geen uitzondering", zeggen ze daarover. "En dus delen we het nieuws dat onze wegen scheiden."

Lisa Bonet (54) is weer een vrije vrouw

De aanstaande ex'en zeggen dat ze hun breuk niet wereldkundig maken omdat ze denken dat die nieuwswaardig is "…maar zodat we waardig en eerlijk verder kunnen met onze levens. De liefde tussen ons blijft bestaan en zal zich ontwikkelen op de manier waarop de liefde gekend en geleefd wil worden. We laten elkaar los, om te zijn wie we leren te worden."

Lisa Bonet (54) is weer een vrije vrouw

In december speculeerde Lisa in Interview bij nader inzien al diepzinnig over haar nieuwe leven als vrije vrouw. Over haar voornemen voor het jaar zei ze: "Beslist leren hoe ik authentiek mezelf kan zijn, hoe ik nieuw kan zijn en deze uitnodiging van het universum accepteren om in deze rivier van onzekerheid te stappen. We hebben alle ruis geëlimineerd en nu is het tijd om onze wortels dieper te laten groeien in onze eigen waarden."    

Lisa Bonet (54) is weer een vrije vrouw

Lisa is al sinds haar tienertijd een interessante en vooral autonome vrouw die zich weinig gelegen heeft laten liggen aan wat Hollywood van haar verwachtte. Ze draaide zelf haar carrière als kindster de nek om door pikant te poseren, had het naast haar werk als actrice druk met zaken als kunst, yoga en meditatie.

Lisa Bonet (54) is weer een vrije vrouw

"Hoe stiller we zijn, hoe duidelijker de begeleiding uit het universum doorkomt in deze onzekere tijd," zegt Bonet over haar liefde voor mediteren. "De revolutie begonnen en we voelen het allemaal. Zo niet, dan leef je in totale staat van ontkenning. En hoe meer je je verzet, hoe meer je lijden. Alles stort in. Het persoonlijke werk is begrijpen waar het imperium en de archetypes in onszelf wonen. De revolutie is een innerlijke, het is leren om nieuw te zijn in deze nieuwe wereld."

Lisa Bonet (54) is weer een vrije vrouw

Bonet en Momoa (42) benadrukken dat ze toegewijd blijven aan hun kinderen.

Lisa Bonet (54) is weer een vrije vrouw

De Cosby Show-actrice en de Aquaman-ster hebben samen een dochter en een zoon, Lola (14) en Nakoa-Wolf (13). Ze waren sinds 2005 bij elkaar en trouwden in 2017. Momoa heeft ook een goede band met Bonets dochter met Lenny Kravitz, actrice Zoë Kravitz (33).

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in