Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Laat je inspireren door sprankelende powervrouwen!

Bruisend de lente in met een heerlijk nieuw nummer! Steeds zichtbaarder worden ze, vrouwen die de leiding nemen, beleid maken en hun eigen weg banen. Als ode aan de sisterhood die Nouveau hoog in het vaandel heeft staan, hebben we een nummer voor je gemaakt vol leuke, interessante powervrouwen #v...

Laat je inspireren door sprankelende powervrouwen!

Bruisend de lente in met een heerlijk nieuw nummer!

Steeds zichtbaarder worden ze, vrouwen die de leiding nemen, beleid maken en hun eigen weg banen. Als ode aan de sisterhood die Nouveau hoog in het vaandel heeft staan, hebben we een nummer voor je gemaakt vol leuke, interessante powervrouwen #verkiezingen #wereldvrouwendag!

Bestel de nieuwe Nouveau op Magazine.nl, nu zonder verzendkosten! 

OP DE COVER

Zich inzetten voor de publieke zaak: daar ligt het hart van vice-premier en demissionair minister Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Kajsa Ollongren. Daarom wilde ze ook alles doen om veilig stemmen mogelijk te maken. Een interview over de verkiezingen, een 'excuus-Guus' en vrouwen op de politieke werkvloer: "Vrouwen zijn echt wel vaak praktischer en pragmatischer ingesteld dan mannen en we hebben ook niet zulke grote ego’s."

MODE

Het swingt, het danst, het is chique en het heeft niets te maken met de lockdown-look. In de nieuwe Nouveau vind je voorjaarsmode om vrolijk van te worden!

INTERVIEW

Vrouw van de wereld Simone van Trojen ken je van LaDress. In de nieuwe Nouveau praat ze onder andere over de schoonheid van imperfectie: "Het zorgt er ook voor dat je wilt blijven groeien en je ontwikkelen. Laten we elkaar daarin een beetje optillen, zeker vrouwen onderling, in het kader van sisterhood."

EROP UIT!

"Met 'Uitwaaien, geluk dicht bij huis' wilde ik graag een positief boek schrijven over alles wat ik leuk, grappig, mooi of opvallend vind aan Nederland. Beetje vrolijkheid kunnen we wel gebruiken!’ Was getekend: Daphne Deckers. In de nieuwe Nouveau de highlights uit dit leuke boek.  

CULTUUR

Dutch Design is het nieuwe Hollands Glorie: Nederlandse ontwerpers en kunstenaars maken internationaal furore. Hun geheim? Dát lees je in de reportage over de geweldige tentoonstelling Must See.

POWERVROUWEN

Krachtige interviews met vrouwelijke leiders Lilianne Ploumen, Dilan Yeşilgöz en Sigrid Kaag. Die laatste zegt: "Van mannen wordt nog steeds als vanzelf aangenomen dat ze gaan voor een plek in het torentje, maar vrouwen moeten het uitleggen. Mannen worden ook omschreven als 'gezinsmannen' en vrouwen als 'werkende moeders'. Ik ken alleen maar 'gezinsvrouwen', die er ook nog een fulltime baan bij hebben."

Meer lezen? Koop de nieuwe Nouveau!

De nieuwe Nouveau arriveert vandaag bij de abonnees en ligt vanaf donderdag in de winkels. Je kunt hem ook online bestellen op Magazine.nl, het blad wordt dan binnen twee werkdagen tijdelijk zonder verzendkosten naar je opgestuurd.