Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Judith Osborn (57) maakt haar eigen naaktfoto's voor Playboy

Kunstenares, ondernemer en presentatrice Judith Osborn (57) is uit de kleren gegaan voor Playboy met haar eigen gemaakte naaktfoto's.

Judith Osborn

Ze is dan ook al jaren erg handig met haar telefoon.

Kunstenares, ondernemer en presentatrice Judith Osborn (57) is uit de kleren gegaan voor Playboy met haar eigen gemaakte naaktfoto’s.

Nouveau

Het is niet héél extreem voor Judith, die op haar Insta zo'n beetje dagelijks sensueel poseert. "Ik vind dit een interessante leeftijd," zei ze eerder in Nouveau. "Ik heb me nooit eerder zó vrouw en zó kunstenaar gevoeld – ik zou willen dat ik die confidence veel eerder had gehad. Ik gebruik Insta als een soort canvas, als een medium waarop ik mezelf kan uiten. Een etalage waarin ik mijn kunst plaats. Dat is toevallig mijzelf. Ik gebruik mijn lichaam om kunst te maken."

Playboy

Nooit eerder gebruikte het blootblad foto’s die het model zelf maakte met een iPhone, vertelt hoofdredacteur Niek Stolker in de Telegraaf. Het was een vriendje van Osborn die haar begin dit jaar op het idee bracht. "Hij stuurde een foto van een naakte vrouw op een krukje en vroeg of ik dat ook zou kunnen," zegt ze. De kleren gingen uit en de zelfontspanner op tien seconden. "Ik wist niet wat ik zag. Ik vond het zó ongelooflijk bevrijdend en ontzettend leuk."

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in