Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

John de Mol in het geheim getrouwd

Het was een intieme bruiloft in Parijs. Ze zijn al zo'n dertig jaar samen, maar nu is John de Mol dan toch getrouwd met zijn grote liefde Els Verberk. De bruiloft had in het diepste geheim plaats, zo bevestigde de mediamagnaat eerder vandaag aan Privé. Slechts een paar intimi, zoals zoon Johnny e...

John de Mol in het geheim getrouwd

Het was een intieme bruiloft in Parijs.

Ze zijn al zo'n dertig jaar samen, maar nu is John de Mol dan toch getrouwd met zijn grote liefde Els Verberk. De bruiloft had in het diepste geheim plaats, zo bevestigde de mediamagnaat eerder vandaag aan Privé.

Slechts een paar intimi, zoals zoon Johnny en zus Linda woonden in de Franse hoofdstad de ceremonie bij.

Voor de muzikale omlijsting van het feest na afloop waren Anita Meijer en Jeroen van der Boom naar Parijs gekomen, dus zó klein zal het feestje ook niet zijn geweest.

Els leerde John kennen door haar werk voor televisie. Zij deed zelf de Balletacademie en verzorgde later de showballetten in verschillende programma’s van Linda de Mol en Marc Klein Essink.

"Vóór alles bepaal je de sfeer van het programma," zei ze daar in 1994 over, in Trouw. "Voor Marc Klein-Essink kan het iets steviger, iets ruiger. In die show kun je het nummer 'Proud Mary' van Tina Turner wel gebruiken. Bij Linda hou je het allemaal wat rustiger, wat liever. Voor zo'n blokje probeer je een verhaaltje te maken, een idee uit te werken. Vaak moet een artiest wat zingen en het is allang niet meer genoeg om daar het ballet omheen te laten dansen. Een wereldster zetten we alleen op het podium. Sterren als Gordon of Anita Meijer krijgen het ballet erbij. Je wilt iets met wat fantasie brengen.”

Foto (c) ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in