Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

In de nieuwe Nouveau: prinses Diana's legacy, in al haar facetten

'Ik leef niet volgens het boekje.' Was getekend: de Queen of Hearts. Diana was een prinses waar veel mensen iets in herkenden. Haar spontaniteit, haar emoties, haar kwetsbaarheid, de openheid over haar eetstoornissen en huwelijksproblemen: het maakte haar een van ons. Terwijl ze tegelijk ook een ...

In de nieuwe Nouveau: prinses Diana's legacy, in al haar facetten

'Ik leef niet volgens het boekje.' Was getekend: de Queen of Hearts.

Diana was een prinses waar veel mensen iets in herkenden. Haar spontaniteit, haar emoties, haar kwetsbaarheid, de openheid over haar eetstoornissen en huwelijksproblemen: het maakte haar een van ons. Terwijl ze tegelijk ook een statig royal icoon was, maatschappelijke issues op de kaart zette en de wereld liet zien wat een wraakjurk voor je kan doen.

De nieuwe Nouveau ontrafelt het Diana-sentiment dat er 25 jaar na haar dood nog altijd is. We spreken correspondenten en deskundigen, powervrouwen die nog altijd een zwak voor haar hebben en kregen Anita Witzier zo ver om de People's Princess te channelen in een spraakmakende royale covershoot – veel plezier met deze sneak preview!

OP DE COVER

Anita Witzier bespreekt het leven, haar nieuwe programma en prinses Diana op wie we haar prachtige fotoshoot hebben geïnspireerd: "Diana had natuurlijk gewoon nee tegen dat circus moeten zeggen en met een hertog of lord moeten trouwen."

MODE

Classy: verrukkelijke fashion met een vleugje Britse chic waarvan je zin in het najaar krijgt!

DIANA'S MAGIE

Hoe is het mogelijk dat een vrouw 25 jaar na haar dood nog zo tot de verbeelding spreekt? We horen royaltykenner Sam Hoevenaar uit over de emotionele erfenis van de Queen of Hearts.

POWERVROUW

Ondernemer Rahma el Mouden is een vrouw met een missie: "Ik vind dat je constant bezig moet zijn om je leven, je situatie en je relatie met anderen te verbeteren. Leef bewust om er iets bijzonders uit te halen. Wie beweegt, zal liefde ontvangen."

31 AUGUSTUS 1997

Drie correspondenten blikken terug op de dood van prinses Diana en wat die allemaal teweegbracht.

GEZONDHEID

Alles tips om lekker te slapen braaf opvolgen en toch geen oog dicht doen: pro-aging expert Wies wordt er gék van en wil weten wat dan wel werkt.

ROYALTY

Prinses Diana communiceerde door middel van haar kleding en is een en blijft een stijlicoon wiens looks nog altijd worden gekopieerd. Zó maakt je het toch helemaal van nu!

LEKKER LANG LEZEN

De nieuwe Nouveau arriveert vanaf vandaag bij de abonnees en ligt vanaf donderdag in de winkels. Online bestellen kan vanaf donderdag 18 augustus en wil je voortaan altijd alles als eerste lezen, neem dan een abonnement, nu met royale korting van 40%.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in