Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ilse Warringa te zien in nieuwe satirische serie

Samen met Ruben van der Meer maakt ze Vlogmania. Ilse Warringa – ze staat stralend op de cover van de nieuwe Nouveau die morgen uitkomt! – heeft een goede maand. Niet alleen is De Luizenmoeder-film een groot succes, ze is binnenkort weer te zien in een nieuwe grappige tv-show. En die is veelbelov...

Ilse Warringa te zien in nieuwe satirische serie

Samen met Ruben van der Meer maakt ze Vlogmania.

Ilse Warringa – ze staat stralend op de cover van de nieuwe Nouveau die morgen uitkomt! – heeft een goede maand. Niet alleen is De Luizenmoeder-film een groot succes, ze is binnenkort weer te zien in een nieuwe grappige tv-show. En die is veelbelovend.

Alles voor de likes 

In Vlogmania worden mensen gevolgd die graag vlogger of influencer willen worden. Zo spelen Warringa en Van der Meer het stel Michael en Jessica Kick.

Zij doen er, ten koste van hun kinderen, alles aan om de populairste vlogfamilie van Nederland te worden.

Ook Arjan Ederveen, Jandino Asporaat, Alex Klaasen en Tina de Bruin zijn te zien in de achtdelige serie. De NTR-serie wordt vanaf zondag 29 augustus wekelijks uitgezonden op NPO3.

Foto (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in