Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Igone de Jongh over moeilijke periode: 'Het gaat erg up en down'

Igone de Jongh zit momenteel in een moeilijke periode: 'Heel erg up en down. Veel down. Maar we gaan door. Ik kan veel hebben.'

Igone de Jongh

Igone de Jongh zit momenteel in een zware periode. Dit vertelt de balletdanseres in een filmpje van &C aan Fred van Leer. Begin dit jaar kondigde ze aan van Thijs Römer - die verdacht wordt van drie online zedendelicten - te gaan scheiden.

Match made in nature

In de online videoserie 'Match made in Nature' dompelen ze zich onder in de natuur, waar ze de dagelijkse drukte even vergeten en zichzelf én de ander beter leren kennen aan de hand van – soms confronterende – vragen.

Geen gemakkelijk jaar

Allebei hebben ze bepaald geen makkelijk jaar achter de rug: Igone verbrak haar relatie, Fred brak zelf: hij krabbelt langzaam weer op na een heftige burn-out. Genoeg om over te praten dus, en verwacht nou niet alleen tranen: ze kunnen heus nog heel hard lachen (en Igone blijkt aan diepzeeduiken te doen en helemaal zen te worden van schoonmaken!)

Op de vraag van Fred van Leer hoe het nu met haar gaat, antwoordt Igone: "Heel erg up en down. Veel down. Maar we gaan door. Ik kan veel hebben, al is dit wel een pittige, moet ik zeggen."

Relatiebreuk

De balletdanseres liet in januari via Instagram weten geen koppel meer te vormen met Thijs. Ze schreef destijds: "Met een zwaar hart heb ik besloten mijn liefdesrelatie met Thijs te beëindigen."

De twee kregen eind 2016 een relatie met elkaar en trouwde in 2019. Het OM maakte in november vorig jaar bekend dat Thijs verdacht wordt van drie online zedendelicten met minderjarige meisjes.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in