Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hoop en verandering staan centraal in de nieuwe Nouveau

We geloven in de kracht van positieve powervrouwen! Normaal gesproken is het nieuwe nummer een feestelijk moment, nu kijken we net als iedereen bezorgd naar het nieuws. Maar zoals je al kon lezen: we willen ons niet laten gijzelen door negativiteit en agressie. Nouveau is ooit opgericht om de wer...

Hoop en verandering staan centraal in de nieuwe Nouveau

We geloven in de kracht van positieve powervrouwen!

Normaal gesproken is het nieuwe nummer een feestelijk moment, nu kijken we net als iedereen bezorgd naar het nieuws. Maar zoals je al kon lezen: we willen ons niet laten gijzelen door negativiteit en agressie.

Nouveau is ooit opgericht om de wereld wat meer glans en aardigheid te laten zien. Maar ook om je te empoweren, vandaar dat je in de nieuwste editie veel inspirerende verhalen vindt, van vrouwen die staan voor hoop en verandering. En voor liefde, iets wat de wereld momenteel meer dan ooit kan gebruiken. Alvast een sneak peek van wat je kunt verwachten!

OP DE COVER!

Powervrouw Sandra Schuurhof is Happy 50, happy alleenstaand moeder en deel van meer dan één happy family sinds ze haar biologische vader terugvond: 'Aanbellen bij zijn huis is het engste wat ik ooit heb gedaan. Én is het begin van een heel nieuw leven geweest.'

MODE

Het voorjaar en de zomer van 2022 staan in het teken van kleur, kleur en nog eens kleur. Alles over de nieuwste trends en hoe je ze draagt, in de nieuwe Nouveau!

PSYCHE

Actrice en therapeut Marian Mudder rekende in Sofasessies af met haar angsten en depressies en heeft nu een nieuw boek geschreven over meer van jezelf gaan houden: "Als je gaat denken over je denken, kun je behoorlijk verdwalen. Je lost geen problemen op door erover te denken."

POWERVROUW

Christian Dior's zus was een verzetsheldin en degene die hem met beide benen op de grond hield, maar ook het zusje dat zo hield van bloemen dat ze hem inspireerde tot het parfum Miss Dior. Alles over haar bijzondere (en aangrijpende...) leven, lees je in de nieuwe Nouveau! 

INTERVIEW

Cisca Dresselhuys spreekt met stijlpastoor Arno Kantelberg over zijn kantelpunt, zijn levensmissie en zijn thuisfront: "In wezen is mijn ambitie altijd geweest mijn moeder trots maken, zoals elke gezonde jongen dat wil, volgens mij."

LIFESTYLE

Corona heeft duidelijk gemaakt hoe belangrijk een gezonde leefstijl is om een goede weerstand op te bouwen. Gezondheidsjournalist Wies Verbeek in gesprek met huisarts Stefan van Rooijen, die alles weet van het belang van gezond leven als preventie.

RELATIEGEHEIMEN

Alles aan ex'en, collega's en goede vrienden Gerard Cox en Joke Bruijs ademt vertrouwdheid en wederzijds respect uit. Volgens Joke bleef hun vriendschap intact doordat ze op tijd is weggegaan uit hun huwelijk. ‘De koek was op, maar we hebben elkaar nooit de tent uitgevochten.’ Lees alles over hun bijzondere contact in de nieuwe Nouveau!

Alles lezen?

De nieuwe Nouveau arriveert vanaf vandaag bij de abonnees en ligt vanaf donderdag in de winkels.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in