Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hollywood: het mondkapje als statement

Wie draagt 'm het best? Celebs worstelen nog een beetje met de mondkapjesplicht, die met name in Californië en New York nogal streng is. Aan de ene kant kiezen ze het liefst voor – lekker makkelijk – wegwerpmaskers. Maar dat staat bepaald niet duurzaam en het doet ook niets voor je look, iets waa...

Hollywood: het mondkapje als statement

Wie draagt 'm het best?

Celebs worstelen nog een beetje met de mondkapjesplicht, die met name in Californië en New York nogal streng is. Aan de ene kant kiezen ze het liefst voor – lekker makkelijk – wegwerpmaskers. Maar dat staat bepaald niet duurzaam en het doet ook niets voor je look, iets waar men zich ook zeer bewust van wordt, nu het coronavirus zo'n vervelende plakker blijkt te zijn. Dus, wie haalt het meeste uit dit onvrijwillige nieuwe accessoire, nu het wegwerpkapje not done is geworden?

Angelina Jolie en dochter Vivienne trokken er goed beschermd op uit, met wasbare kapjes en wegwerphandschoenen.

Sarah Jessica Parker is ook klaar met de anonieme kapjes: bij een bloemetjesjurk een wasbaar bloemetjesmasker én en paar schoenen van Céline – het getuigt van levenslust.

Naomi Watts met net geadopteerd hondje Izzy én een wasbaar mondkapje op pad in de Hamptons. Zo'n stoffen kapje is vaak net iets groter en sluit iets beter. En als celeb kun je meteen een stuk anoniemer over straat.

Famke Janssen op de fiets in New York – op een of andere manier lijkt het kapje van de mevrouw achter haar comfortabeler te zitten.

Laura Dern en haar wandelmaatje matchten hun mondkapje met hun kleding, wat toch net even wat minder 'crisis' staat.

Bella Hadid koos voor een wat luxer kapje: stof én lekkere brede lusjes om de oren. En ja, ze gaat tennissen met een Louis Vuitton-tas. As you do.

Katie Holmes, urban chic in New York, met een vrolijk mondkapje.

Aubrey Plaza gebruikt haar kapje voor cryptische boodschappen.  

Model en fotograaf Helena Christensen met een grafisch mondkapje.

Little Black Dress, Big Black Mondkapje: Emily Ratajkowski n New York.

Alia Shawkat, actrice en scharrel van Brad Pitt, maakt er het beste van qua matchy mondkapje.

Alessandra Ambrosio: jungleprint met panterprint kan best. En wat kan ze toch tegen een handtas hebben?

Een heel dure his 'n hers mondkapjes met ventielen voor Natalie Portman en haar man.

Foto's (c) Brunopress 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in