Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Gwyneth Paltrow: 'Wellness? Slaap!'

Prinses Koffieklisma is terug op aarde. Waar een pandemie al niet goed voor is. Gwyneth Paltrow, die een imperium bouwde op kwakzalverij, alternatieve malligheid, klisma's en jade-eieren voor in je doos voor een spiritueler seksleven, staat intussen een stuk nuchterder in het leven. "Ik had me ni...

Gwyneth Paltrow: 'Wellness? Slaap!'

Prinses Koffieklisma is terug op aarde.

Waar een pandemie al niet goed voor is. Gwyneth Paltrow, die een imperium bouwde op kwakzalverij, alternatieve malligheid, klisma's en jade-eieren voor in je doos voor een spiritueler seksleven, staat intussen een stuk nuchterder in het leven.

"Ik had me niet gerealiseerd hoe zwaar de wissel was die het normale leven op onze lichamen trok," zegt ze in Shape. "En hoe zwaar het mentaal was en voor ons zenuwstelsel. Sinds we gedwongen grotendeels thuis zitten, heeft dat voor de veel emotionele stress opgeleverd en voor de ander is het juist een heel vredige ervaring geweest. Voor mij geldt het allebei. Mijn hersens en mijn lijf zijn kalmer geworden. Het heeft me een nieuw perspectief gegeven over hoe ik verder wil."