Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Fidan Ekiz keert terug op tv bij Op1!

Nieuw dreamteam met Sven Kockelmann! Goed nieuws voor wie houdt van slimme journalisten en een talkshow waarin wel eens een tegendraads geluid te horen is. Fidan Ekiz en Sven Kockelmann gaan samen Op1 presenteren. Kockelmann verlaat hiervoor na 28 jaar de KRO. Hij treedt in dienst bij WNL, want d...

Fidan Ekiz keert terug op tv bij Op1!

Nieuw dreamteam met Sven Kockelmann!

Goed nieuws voor wie houdt van slimme journalisten en een talkshow waarin wel eens een tegendraads geluid te horen is. Fidan Ekiz en Sven Kockelmann gaan samen Op1 presenteren.

Kockelmann verlaat hiervoor na 28 jaar de KRO. Hij treedt in dienst bij WNL, want daar krijgt hij wél de kans om wekelijks Op1 te presenteren.

Kockelmann zei vandaag dat het na zo'n lang dienstverband geen makkelijke beslissing was. "De plannen en ambities van WNL op het gebied van journalistiek, politiek en economie zijn zo enthousiasmerend voor mij dat ik heb besloten over te stappen." Hij begint erop 1 december.

Voor Ekiz betekent het na De Vooravond een comeback, zij werd eerder om onduidelijke redenen opgezegd door BNNVara. “Ontzettend blij met deze prachtige, verdere journalistieke versterking van Omroep WNL”, zegt omroepbaas Bert Huisjes.

WNL krijgt twee uitzendavonden. Kockelmann en Ekiz vullen de ene Op1 aflevering, de andere avond is van Jort Kelder en Welmoed Sijtsma.

Foto's (c) Nouveau / DPG Media, Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in