Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Femke van der Laan presenteert Nooit Meer Slapen

Vroege vogel moet nachtuil worden. Femke van der Laan (44) is de nieuwe presentator van het VPRO-radioprogramma Nooit meer slapen. De schrijver, bekend van haar boeken over haar overleden echtgenoot Eberhard van der Laan, stelt er haar nieuwe roman voor uit. Ze noemt het programma in de Volkskran...

Femke van der Laan presenteert Nooit Meer Slapen

Vroege vogel moet nachtuil worden.

Femke van der Laan (44) is de nieuwe presentator van het VPRO-radioprogramma Nooit meer slapen. De schrijver, bekend van haar boeken over haar overleden echtgenoot Eberhard van der Laan, stelt er haar nieuwe roman voor uit.

Ze noemt het programma in de Volkskrant "de mooiste baan ter wereld: mezelf onderdompelen in kunst en cultuur en daar vier keer per week met inspirerende mensen een mooi gesprek over voeren."

Dat ze als ochtendmens 's avonds aan de slag moet, deert haar niet: "Het heeft onmiskenbaar een meerwaarde dat het gesprek ‘s nachts plaatsvindt. Dat ís gewoon anders. Behalve een regisseur, een technicus en de interviewer is er niemand in de studio. Het is er donker en dat zorgt voor een intieme, veilige sfeer."