Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Eva Jinek geveld door hevige keelontsteking

Dat is geen goede combinatie met een talkshow… Eva Jinek kon gisteravond haar talkshow bij RTL 4 niet presenteren omdat ze een zware keelontsteking te pakken heeft. Dat laat een woordvoerder van RTL desgevraagd weten aan het ANP. Vliegende keep Jinek werd vervangen door Humberto Tan, maakte RTL e...

Eva Jinek geveld door hevige keelontsteking

Dat is geen goede combinatie met een talkshow…

Eva Jinek kon gisteravond haar talkshow bij RTL 4 niet presenteren omdat ze een zware keelontsteking te pakken heeft. Dat laat een woordvoerder van RTL desgevraagd weten aan het ANP.

Vliegende keep

Jinek werd vervangen door Humberto Tan, maakte RTL eerder al bekend. Die presenteert op zondag een soortgelijke talkshow bij RTL 4 en verving onlangs ook Eva's voorganger Beau van Ervan Dorens toen die eind februari geveld was door het coronavirus.

Of Jinek vanwege de keelontsteking de rest van de week ook afwezig zal zijn, is vooralsnog niet bekend, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat ze vanavond alweer aan tafel zal zitten.

Foto (c) Roger Neve voor Nouveau / DPG Media 2022

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in