Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dít is de nieuwe powervrouw van Matthijs van Nieuwkerk!

Hij freewheelt op de boerderij, zij heeft een topcarrière. Leuk nieuws uit Hillywood: Matthijs van Nieuwkerk (60) heeft een relatie met Martha Riemsma (44), bevestigt zijn manager na berichtgeving van Story. Wanneer de presentator officieel is gescheiden van zijn inmiddels ex-vrouw Karin van Muns...

Dít is de nieuwe powervrouw van Matthijs van Nieuwkerk!

Hij freewheelt op de boerderij, zij heeft een topcarrière.

Leuk nieuws uit Hillywood: Matthijs van Nieuwkerk (60) heeft een relatie met Martha Riemsma (44), bevestigt zijn manager na berichtgeving van Story.

Wanneer de presentator officieel is gescheiden van zijn inmiddels ex-vrouw Karin van Munster is niet duidelijk, maar een verrassing is het niet.

Al eerder kwam naar buiten dat Matthijs en Karin al geruime tijd gescheiden wonen. Hij in hun boerderij in de Achterhoek, zij in hun grachtenpand in Amsterdam.

Martha Riemsma is hoofdredacteur van de regionale krant De Twentsche Courant Tubantia

Lang heeft Van Nieuwkerks vrijgezelle status niet geduurd, want hij is gevallen voor een leuke powervrouw met flair en brains. Van oorsprong Friese Martha Riemsma is hoofdredacteur van de regionale krant De Twentsche Courant Tubantia. Ook zij is gescheiden en heeft twee tienerzonen uit een eerdere relatie.

Martha werkte eerder als multimedia manager bij Wegener en dagvoorzitter van events en is een van de 'spraakmakers' van het Mediaforum van Radio 1. Op de foto ondervroeg ze in een talkshowachtige setting premier Rutte in de aanloop naar de verkiezingen. Een interessante vrouw, dus. Collega's omschrijven haar als een heel slim en leuk mens, met een topcarrière.

Nieuwe liefde voor M&M

Matthijs kent Martha al langer uit de mediawereld. Wanneer de relatie romantisch is geworden, is niet bekend. Van Nieuwkerk is doorgaans erg discreet over zijn privéleven.

Karin en Matthijs in 2015

Van Nieuwkerk trouwde in 1986 met Karin van Munster en samen kregen zij zoon Kees en dochter Jet. Wanneer de twee precies gescheiden zijn, is niet bekendgemaakt. Wel is duidelijk dat ze hun relatie in 2007 al eens hebben verbroken.

Matthijs: 'Ik heb mijn losbandig gedrag moeten dresseren, anders kun je geen liefdevol leven hebben'

"Ik heb mijn ouders, kinderen en vrouw veel verdriet gedaan," zei Van Nieuwkerk daarover in DWDD. "Ze spraken me aan op losbandig gedrag. Op drank, mijn grootste vriend en vijand. Dat heb ik moeten dresseren, uiteraard, anders kun je niet leven, anders kun je niet een liefdevol en sociaal leven hebben in het gezin waar ik deel vanuit maak, en dat wilde ik graag." In 2020 ging het gerucht al dat de twee definitief een einde hadden gemaakt aan hun huwelijk. En nu dus: nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in