Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

‘Dione durft zich steeds vrouwelijker en sterker te kleden’

Alles over Dione’s Studio Peking-looks, rechtstreeks van haar stylist. We genieten met volle teugen van Dione de Graaff in Studio Peking. Niet alleen inhoudelijk, maar ook visueel. Want wat komen er elke avond weer prachtige outfits voorbij. Wij belden met Dione’s stylist Geryanne Katerberg. Dion...

‘Dione durft zich steeds vrouwelijker en sterker te kleden’

Alles over Dione’s Studio Peking-looks, rechtstreeks van haar stylist.

We genieten met volle teugen van Dione de Graaff in Studio Peking. Niet alleen inhoudelijk, maar ook visueel. Want wat komen er elke avond weer prachtige outfits voorbij. Wij belden met Dione’s stylist Geryanne Katerberg.

Dione’s looks vallen enorm op tijdens deze Olympische Spelen en de laatste jaren. Hoe lang werken jullie al samen?

Geryanne: “Ooo, echt al heel lang. Ik moet héél diep nadenken hoe lang precies, dus laten we zeggen: meer dan tien jaar. We kennen elkaar via NOS Sport, want ik kleed alle sportpresentatoren en doe ook Nieuwsuur, vroeger NOVA. We hadden direct een leuke klik, daarna is het gegroeid.”

Delen jullie een voorliefde voor een bepaalde stijl?

“Nee, niet per se, het is ook niet mijn werk om mensen in mijn stijl te kleden. Ik zoek dingen waar Dione zich prettig in voelt. Vaak mooie, fijngebreide, rustige items. En soms een print of een fellere kleur, dat doet het altijd lekker op tv. Al draagt ze ook geregeld zwart, niet de beste televisiekleur maar wel eentje die Dione heel goed staat, dus doen we dat gewoon toch.”