Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze fijne schoenen van Oprah gaan viral

En ze zijn gewoon in Nederland te koop! Je hebt sneakers en sneakers. Luidruchtige gevallen met dikke zolen en felle kleuren. Maar je hebt ook chique sneakers, die je ook gerust naar een brunch of feestje aankunt. Oprah Winfrey staat met haar favoriete sneakers op de foto en was meteen trending. ...

Deze fijne schoenen van Oprah gaan viral

En ze zijn gewoon in Nederland te koop!

Je hebt sneakers en sneakers. Luidruchtige gevallen met dikke zolen en felle kleuren. Maar je hebt ook chique sneakers, die je ook gerust naar een brunch of feestje aankunt.

Oprah Winfrey staat met haar favoriete sneakers op de foto en was meteen trending. Niet alleen vanwege de witte outfit – zo ontzettend veel wit deze zomer! – maar vooral om de leuke witte Hattie sneakers van Vionic.

Deze sneakers zijn superstylish, maar tegelijk ondersteunen ze zo goed dat podologen ze vaak adviseren. Bonuspunten voor de verschillende wijdtematen – comfort voor alles, volgens Oprah die ook model Honey in diverse kleuren heeft. En ze zijn gewoon in Nederland te koop: rond de 120 euro, bij onder andere Ziengs en Sarenza.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in