Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De nieuwe Nouveau is fierce & fabulous!

'I am woman, hear me roar!' De nieuwe Nouveau straalt niets dan kracht uit, met mooie interviews met vrouwen die fier en trots staan voor begrip en verbetering van een wereld die elke dag verandert en elke dag weer een beetje meer op zijn kop lijkt te staan. Dan heb je sterke vrouwen nodig, met e...

De nieuwe Nouveau is fierce & fabulous!

'I am woman, hear me roar!'

De nieuwe Nouveau straalt niets dan kracht uit, met mooie interviews met vrouwen die fier en trots staan voor begrip en verbetering van een wereld die elke dag verandert en elke dag weer een beetje meer op zijn kop lijkt te staan.

Dan heb je sterke vrouwen nodig, met een warm hart, een koel hoofd en gevoel voor humor, zoals onze covervrouw Maike Meijer. Een voorproefje van het stralende nieuwe nummer!  

OP DE COVER

Actrice Maike Meijer schreef in eigen beheer het pijnlijk hilarische 'Wen er maar aan' over de overgang, maar leverde ook al vele scripts af en staat garant een interview vol pittige uitspraken: 'Ik was vroeger honderd keer geiler dan nu, dat is nu eenmaal zo.'

MODE

Day to night? We hebben schitterende looks voor je samengesteld waarmee je zowel naar een zakenlunch als naar de opera kunt.

TREND

De dierenprint is al ruim een eeuw hét symbool van vrouwelijk empowerment en groeiende onafhankelijkheid, met een vleugje wie-doet-me-wat? Een mini-masterclass how to panter!

PSYCHE

Goed ouder worden is hard werken, maar Cisca Dresselhuys kraakt toch de anti-geranium-code. Met dank aan opgewekte honderdplussers, die precies lijken te weten hoe het moet.

Take a walk on the wild side!

De nieuwe Nouveau arriveert vanaf vandaag bij de abonnees en ligt vanaf donderdag overal in de winkels! Altijd als eerste genieten? Neem een abonnement, nu met 42% korting!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in