Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De nieuwe Nouveau boeit en bruist!

Het nieuwe nummer is één en al levenslust. Leuk ouder worden, dat thema loopt als een rode draad door de fonkelende nieuwe Nouveau. Hoe hou je gezond leven een beetje gezellig en blijf je zowel knap als jezelf en happy? Plus: heerlijk veel interviews en reportages om lekker lang te lezen. We lich...

De nieuwe Nouveau boeit en bruist!

Het nieuwe nummer is één en al levenslust.

Leuk ouder worden, dat thema loopt als een rode draad door de fonkelende nieuwe Nouveau. Hoe hou je gezond leven een beetje gezellig en blijf je zowel knap als jezelf en happy? Plus: heerlijk veel interviews en reportages om lekker lang te lezen. We lichten alvast een tipje van de sluier op!

OP DE COVER

De Leading Lady van de nieuwe Nouveau is Miljuschka Witzenhausen. Als dochter van Astrid Holleeder weet ze hoe breekbaar het leven is, daarom wil de presentatrice en culinair expert er juist intens van genieten. En daar hoort ook een taartje bij, vindt het boegbeeld van de body positivity-beweging: 'Sommige mensen noemen mij te dik, maar ik vind mezelf delicious.'

MODE

Mag het wat meer zijn? De nieuwste mode is uitbundig van kleur en volumineus van vorm!

INTERVIEW

Dieuwertje Blok vond het oorlogsdagboek van haar moeder en brengt met Dragelijke Lichtheid een warm en persoonlijk eerbetoon aan een vrouw vol levenslust. "Het was een fantastische vondst, zeer opwindend," zegt Dieuwertje. "Ik kreeg zomaar een kijkje in het hoofd van mijn moeder, van ver voor mijn tijd."

BEAUTY

Leco van Zadelhoff is helemaal voor natuurlijke schoonheid "maar je moet wel kritisch in de spiegel blijven kijken." Een leerzame Beauty Academy van Leco, in de nieuwe Nouveau.

RELATIEGEHEIMEN

Dat je na je zestigste nog een warme liefde kunt beleven die je intens gelukkig maakt, blijkt wel uit het verhaal van Leoni Jansen en Jeroen Kramer, die elkaar vonden na groot verdriet. Je leest 'm met een brok in je keel, deze prachtige aflevering in de legendarische Nouveau-reeks Relatiegeheimen.

REIZEN

Op Jamaica kun je natuurlijk in je paradijselijke resort blijven, maar Nouveau's Anita trok erop uit en ontdekte prachtige plekken op het eiland die een verblijf daar meteen nóg specialer maken.

VERDER LEZEN?

De nieuwe Nouveau arriveert vanaf vandaag bij de abonnees en ligt vanaf donderdag in de winkels. Altijd als eerste lekker lezen? Neem een abonnement, nu met 40% korting!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in