Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De nieuwe Nouveau: 50+ zijn was nog nooit zó boeiend en bruisend!

Het is powervrouwen galore in de nieuwe Nouveau - eentje om eindeloos in te lezen en je door te laten inspireren!

Nouveau

Extra dik, met een fijne Happy 50 Body & Mind special, een groot interview met powervrouw Ellen ten Damme, 50+ sportfluencers, fashion, geestige politica's en fabulous Judith Osborn als badass cheerleader van het vrolijke feminisme – de nieuwe Nouveau is er eentje om eindeloos in te lezen en je door te laten inspireren!

OP DE COVER

Nouveau

Is er een betoverender podiumbeest dan Ellen ten Damme, die zingend, zinderend en rockend zalen inpakt? In het grote Nouveau-interview laat ze een andere kant van zichzelf zien, al is ze ook bloedeerlijk: 'Ik hoef niet altijd op de voorgrond, maar ik heb dit vak niet gekozen omdat ik aandacht niet fijn vind.'

POWERVROUWEN

Nouveau

Met de Provinciale Statenverkiezingen in zicht praten drie politica's en lijsttrekkers over wat hen beweegt én over hun menselijke momentjes: 'Laatst reed ik na een late vergadering midden in de nacht naar huis en moest ik langs vijf laadpalen, want geen enkele deed het. Dan staat het zweet op je voorhoofd.'

50+ BODY & MIND

Nouveau

Joan MacDonald (76) kwam op latere leeftijd in beweging, ontdekte het sporten, ging anders eten, viel 27 kilo af en is nu een trotse, fitte, sterke zeventiger. "Het is niet over en uit als je boven de 40 bent," zegt ze. "En ook niet als je 50, 60 of 70 bent."

FASHION

Nouveau

Model Anita Brullemans (56) ziet diversiteit in reclames voor ondermode toenemen, maar mist daarin vrouwen van haar (onze!) leeftijd: "Ik weet dat Nouveau de 50+vrouw voor vol aanziet. Voor mij is het dan ook het perfecte medium om een statement in te maken. In lingerie. En geloof me: ik ben echt niet strak. Maar ik hou van mijn lichaam en hul mij graag in mooie lingerie."

REIZEN

Nouveau

Als je bij Ierland denkt aan knusse klavertjes en 'top of the morning!' begroetingen, ben je nog niet in hip en happening Cork geweest!

VROUW MET VISIE

Nouveau

'Mijn lelijke kant ken ik wel,' zegt kunstenaar Judith Osborn. 'Ik wil juist mijn net ontdekte schoonheid laten zien. Ik heb altijd zelfvertrouwen gehad over wie ik ben, ik weet best dat ik een grappig, gevat, geinig grietje ben, een brutale en slimme donder­steen. Maar die buitenkant, dat vond ik moeilijker. Ik zag het gewoon niet bij mezelf. Pas nu met die foto’s zie ik: hé, ik ben mooi! Dat is het positieve van social media. Dat je jezelf mag vieren.'

CULTUUR

Nouveau

Nouveau

Terry O’Neill wist zijn modellen te fotograferen op een manier die elke reserve wegnam, in zeldzaam ongedwongen poses. Voor zijn lens werden celebs mensen zoals jij en ik, of het nu royalty uit Hollywood of Buc­kingham Palace betrof. Voorproefje van een unieke expositie!

RELATIE

Nouveau

Bevreesd voor de beddendood? Het wemelt van de misverstanden over seks na je vijftigste en sexpert Marleen Janssen prikt ze één voor één door, zodat het vanzelf weer leuk wordt tussen de lakens.

VERDER LEZEN?

Nouveau

De nieuwe Nouveau arriveert vanaf vandaag bij de abonnees en is vanaf donderdag 9 maart overal te koop. Nooit meer iets missen? Neem een abonnement, nu met 37% korting!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in